Здравейте, съфорумци!
От днес се появи офертата, активира се до края на март през Моят A1, важи до края на годината. Аз имам няколко договора, не ми стана ясно за всеки договор ли мога да активирам офертата?
https://www.a1.bg/bonus-mya1
А1 - БОНУСИ на MAX
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Re: А1 - БОНУСИ на MAX
За всеки договор може,по избор минути,мегабайти,телевизионни програми,домашен интернет на голяма скорост или 50 лв ваучер.И аз на три договора включих по нещо бонус.
От вчера е активна офертата. Вече пробвах да се възползвам.
Можеш да се възползваш от отделен бонус за всяка ползвана услуга, да не казвам че към всяка услуга може да активираш ВСИЧКИ бонуси, защото след активацията на един бонус другите възможности не изчезват може би е бъг който скоро ще фикснат. Като за пример - за пакетна услуга "Интернет + ТВ" имаш бонус/и за Интернета, и такъв/такива за телевизията. Само за домашен телефон няма бонуси.
Дали ще може да ги ползваш реално е друг въпрос. Не може да ги подариш на предплатен нито на приятел в бизнес група. Промо кодовете за отстъпка от 50лв. от предварително напомпаната цена на устройствата в магазините е доста неизгоден вариант според мен.
Добре са си направили сметката от А1. Лично мнение с което не искам да ангажирам никой. Дано за някой бонусите са добре дошли.
Можеш да се възползваш от отделен бонус за всяка ползвана услуга, да не казвам че към всяка услуга може да активираш ВСИЧКИ бонуси, защото след активацията на един бонус другите възможности не изчезват може би е бъг който скоро ще фикснат. Като за пример - за пакетна услуга "Интернет + ТВ" имаш бонус/и за Интернета, и такъв/такива за телевизията. Само за домашен телефон няма бонуси.
Дали ще може да ги ползваш реално е друг въпрос. Не може да ги подариш на предплатен нито на приятел в бизнес група. Промо кодовете за отстъпка от 50лв. от предварително напомпаната цена на устройствата в магазините е доста неизгоден вариант според мен.
Добре са си направили сметката от А1. Лично мнение с което не искам да ангажирам никой. Дано за някой бонусите са добре дошли.
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
и да спечелиш индексации безкрай©®™ за още две години напред ))Може да се вземе телефон Алкател с копчета
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Би трябвало да може да се вземе и без договор. Иначе някои цени гледам, че са като в Технополис и Алиекспрес - Примерно Note 13 pro 5G. Но в Ментел е с 3 години гаранция, така че на практика в момента на свободна продажба излиза най-изгодно от тях - минус 50 лв и плюс 1 година гаранция. Малките магазинчета не ги броим - там нито има гаранция, нито е ясно дали няма да ти пробутат китайската версия с частична поддръжка на нашите честоти (Аз поне като гледам кутиите, не виждам никаква индикация за версията).Mr_Atkinson написа: ↑04 мар 2024, 07:21и да спечелиш индексации безкрай©®™ за още две години напред ))Може да се вземе телефон Алкател с копчета
По-добре човек да даде малко повечко пари наистина, отколкото да се заробва за още 2 години. И доколкото разбрах май индексацията е не на база на това, което плащаш реално, а на база стандартната цена на договора. Отделно сега както не се знае с цената на бензина какво ще се случи, инфлацията тази година може да дойде и доста над 10%. Така че може да излезе доста повече, отколкото човек първоначално си мисли.
Аз щях да преподпиша един последен път, ако ми бяха дали да направя ресет на стария договор, но се направиха на ударени и съответно повече няма да подписвам - чакам да изтече договора и преминавам на предплатена.
Аз се възползвах. Заради индексацията на сегашния план на жената преди 10-на дена преподписахме на нов план от тези за лоялни клиенти и дори сметката и падна с 50-на стотинки сравнено със стария план след сегашната индексация. Взехме и устройство, като приложих и ваучера от 50лв. Взех и S24+ 512MB (кеш, че само тогава важи ваучера) за 1950лв. след прилагане на бонуса. Доста изгодна цена в сравнение с магазините или по разните интернет сайтове. За сравнение в Citytel телефона е на промоция 2199лв. (150лв. отгоре). В крайна сметка беше само 2 дни с индексиран план и получи 50лв. бонус хахаtzwaro82 написа: ↑02 мар 2024, 15:00Промо кодовете за отстъпка от 50лв. от предварително напомпаната цена на устройствата в магазините е доста неизгоден вариант според мен.