A1 предплатена карта
A1 предплатена карта
Чудя се каква е тази идиотщина да не можеш да зареждаш предплатена карта на А1 с дебитна/кредитна карта онлайн или чрез приложението им? Единствената опция е чрез сметка на друг човек или в някой от офисите им, което е малоумно. Обадих се дори на оператор, защото не можах да повярвам как тази уж "хай тек" компания не ти дава възможност да си заредиш сметката както е навсякъде в Европа. Не знам дали не го правят умишлено с някаква цел, ако някой знае защо е така нека сподели.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: A1 предплатена карта
Нещо бъркаш, имам позната в Изипей и там постоянно си зареждат предплатени, а това значи, че би трябвало и през epay да става, нали е техен.
Може да се зарежда с карта регистрирана в epay, през epay. Има такса няколко стотинки. Но наистина е мега идиотия да не може да се зарежда нито през приложението на а1 нито от страницата my a1 . Не знам как я смятат тая работа мозъците от а1.
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
Имах същия проблем преди време в Германия...
През измислени ePay иметиращи PayPal! Чували ли са за немска карта изобщо...
Бях с много хубав номер 08888
Загубих го поради следната причина
може
с epay.bg
и от приложението
правя го на всеки 20 дни
с epay.bg
и от приложението
правя го на всеки 20 дни
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Май ти е изтекъл бана, че пак се появи... Изключиха те от фейсбук групите поради неадекватно отношение, както и тук раздаваш акъл на всеки за всичко.andrianivanov написа: ↑03 апр 2021, 18:26Имах същия проблем преди време в Германия...
Относно темата: щом може през ипей, зареждате си сметката там през банков трансфер и имате една сума за погасяване на всякакви фактури, както и за презареждане на предплатени карти (в случая).
Предпочитам да си платя всичко в epay.bg без такса и моментално, отколкото да чакам на опашка и да губя от времето си.
Неприятното е, че в ePay има такса, но не е чак толкова.
Няма нужда да се зарежда сума в акаунта на ипей - вкарваш си картата в него и при плащане директно от нея - по-удобно е.
Няма нужда да се зарежда сума в акаунта на ипей - вкарваш си картата в него и при плащане директно от нея - по-удобно е.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Ако заредиш пари в микросметка, няма никакви такси при плащане на какво да е.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
С някои карти също няма такса, зависи от банката. Така или иначе би трябвало да са не повече от 4-5 стотинки
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
ЗАПЛАШВАТЕ ЛИ МЕ?monster789 написа: ↑03 апр 2021, 21:15Май ти е изтекъл бана, че пак се появи... Изключиха те от фейсбук групите поради неадекватно отношение, както и тук раздаваш акъл на всеки за всичко.andrianivanov написа: ↑03 апр 2021, 18:26Имах същия проблем преди време в Германия...
Относно темата: щом може през ипей, зареждате си сметката там през банков трансфер и имате една сума за погасяване на всякакви фактури, както и за презареждане на предплатени карти (в случая).
Предпочитам да си платя всичко в epay.bg без такса и моментално, отколкото да чакам на опашка и да губя от времето си.
С мен не се занимавайте...
Да не се видим в съда!
Да видим на кого Ще държите Публично сметка!
Въпрос?
Знаете ли... Кои са изобщо Адвокатите ми?
Имайте късмета още веднъж с мен да се разправяте... Да видим кого следите в Интернет!
Това ще го обясните на Полицията и Прокуратурата
Мнението Ви по горе е с РАПОРТ!
Второ Не искам да имам... Нищо общо с Компрометирани сайтове!
За това собствениците Също ще ги съдя!
Защо не обяснят
ЗАЩО ИЗТРИВАТ МОИ МНЕНИЯ
ЦЕНЗУРА ЛИ МИ СЛАГАТ!
Къде мислят, че се намират!
Няма как да стане...
Първо ще си търся правата За всяко нещо Ще ми се заплати в Евро!
Обещавам Не в Български Съд
П.П.
Да видим на кого се слага Бан
Кой трябва да мълчи
За Цензура се плаща в Евро в Германия
Да припомня че не ми липсват Адвокати в EU
За това навирам всеки Еди къде си?
САМО ДА СЕ ОПИТА!
Тук за Пари пишем Играта СВЪРШИ Още преди месеци!
Последна промяна от andrianivanov на 07 апр 2021, 14:30, променено общо 8 пъти.