A1 предплатена
Re: A1 предплатена
На предплатената ми на А 1 на план универсал плюс и хит промо за 10 лева ми дава 15 гб и 400 минути за 25 дни с натрупване. И така вече карам втора година. НО това е само за България ! При активиране на роуминг губиш всичко.
За роуминг когато пътувам в ЕС картата а1 я оставям поставена в постоянно включен телефон у дома с пренасочване към друг номер с активиран роуминг , който ползвам при пътуването. За чужбина най добре е етлска карта и нет и минути има за 30 дни.
За роуминг когато пътувам в ЕС картата а1 я оставям поставена в постоянно включен телефон у дома с пренасочване към друг номер с активиран роуминг , който ползвам при пътуването. За чужбина най добре е етлска карта и нет и минути има за 30 дни.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Обяснете по-подробно за етелска карта, ако обичате.най добре е етлска карта
Е-тел е нов бъдещ оператор
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
И като пратиш 1 стотинка за колко дена е валидна тази стотинка в симкартата на получателя й?Аз така пращам 1 стотинка от моята карта
Mr_Atkinson написа: ↑03 юли 2024, 21:30И като пратиш 1 стотинка за колко дена е валидна тази стотинка в симкартата на получателя й?Аз така пращам 1 стотинка от моята карта
Тука вече и аз не мога да разбера какво става. Върнах лентата назад и виждам, че последно съм пратил 1 ст. на 19.05 и че тогава сумата по основната ми карта е важала до 18.07. Сега виждам, че на изпратената карта тази 1 ст. важи до 22.07 и си е още там, но понякога мисля, че ми се случва да изчезне и преди тази дата. Пращам 2000 МВ бонуси по тази карта, така че без тази 1 ст. не мога и така като не мога да пратя бонуса - зареждам, но не мисля, че хванах някаква закономерност. Горе-долу мисля, че се влияе от валидността на картата, която праща, но почти съм сигурен, че ми се случва да изчезва тази стотинка дори и преди датата, която пише като крайна. Може и аз да съм я пращал преди да си заредя основната - и така да я пращам със стария срок на валидност. Ще внимавам повече от тук нататък за да се опитам да разбера какво точно се случва.
P.S.: Сега видях на друг номер, на който също му пращам пари: там сумата важи до 18.07 (което съвпада със срока на валидност на старата ми сума), а от SMS-ите без проблем мога да проследя, че първо съм заредил (т.е. съм обновил срока) и чак тогава съм пратил - даже ми пише, че като съм ги пратил, сумата по основната ми е до 28.08.
Нещо не работи с тези срокове и не мога да разбера какво, ама за щастие губя по 0.01 и не съм се задълбочавал много.
Благодаря, значи за роуминг А1 сменя се тарифния план на Free и се тарифира 9ст на минута и 1 ст. на мб. Така ми казаха и в офис, но на сайта пише 14ст. за минута
Виваком за 12 лв Free2go 800мин в ЕС и 6700мб роуминг получаваш
И май, Йетел Hello за 8лв - 400мин в роуминг и 4400мб в роуминг.
На А1 ако се смени и се зареди с 10лв примерно за минимално използване, после трябва да се върне на HIT бързо, че не е изгодно.Наистина нова карта за 1 седмица е най-изгодно и с възможности
Виваком за 12 лв Free2go 800мин в ЕС и 6700мб роуминг получаваш
И май, Йетел Hello за 8лв - 400мин в роуминг и 4400мб в роуминг.
На А1 ако се смени и се зареди с 10лв примерно за минимално използване, после трябва да се върне на HIT бързо, че не е изгодно.Наистина нова карта за 1 седмица е най-изгодно и с възможности
Предплатените SIM карти предлагани от A1 България, могат ли да бъдат Top Up-вани през мобилното приложение за Android или iOS, в краен случай през WebSite-тът на www.a1.bg?
Приложението не работи за iPad OS, 100% съм сигурен ...
https://www.a1.bg/prepaid-prezarezhdane Други начини за зареждане
Колеги на предплатената на а1 при активиран допълнителен пакет с минути и мб, след изтичане на валидността на сумата в картата ще могат да се ползват или ще трябва да се зареди ?