Евтин мобилен интернет
Re: Евтин мобилен интернет
То направо е ужас за,че и 10 дни е даже.
Тия булсат живи ли са още, че имам една сим карта за интернет в чекмеджето?
Тия булсат живи ли са още, че имам една сим карта за интернет в чекмеджето?
При А1 предплатен интернет 10 дни са първоначалните 3гб. При презареждане 6лв 2гб, 10 лв - 5 гб за 30 дни. Таксува се на 20кб, така че свършва малко по-бързо. Булсатком са живи, но няма нови сим карти. Евентуално можеш да ги ползваш с карта с безсрочен договор от тиком.
За да стига интернетът за повече неща и по-дълго, направи настройките, описани в тази тема:
viewtopic.php?f=53&t=49223&p=2529871#p2529871
А иначе виж тая обява. Някой продава по-евтино предплатените карти. Тази с десет дни начална валидност е 5 лв, а тази с 50 гб за 30 дни е 20 вместо 50 лв:
https://m.olx.bg/ad/predplatena-karta-m ... n=4&page=1
За да стига интернетът за повече неща и по-дълго, направи настройките, описани в тази тема:
viewtopic.php?f=53&t=49223&p=2529871#p2529871
А иначе виж тая обява. Някой продава по-евтино предплатените карти. Тази с десет дни начална валидност е 5 лв, а тази с 50 гб за 30 дни е 20 вместо 50 лв:
https://m.olx.bg/ad/predplatena-karta-m ... n=4&page=1
Последна промяна от tzincbg на 01 апр 2019, 10:21, променено общо 1 път.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Живи са. Освен това има промоция от Тиком - 30+10 ГБ за 10.90 лв.Тия булсат живи ли са още, че имам една сим карта за интернет в чекмеджето?
Тиком
За късмет виваком пуснаха 10гб ако си сваиш приложението. Тъкмо ми свърши нета напрво ще си купя една предплатена навиваком и на втория слот
На виваком не е ли само 1000 мб?
Сигурно ли е? Досега беше за всички 1000, да не би да е сега за всички 10 000?
Сега си взех предплатена и е 10 000,не 1000
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Казус карта Traffic Plus на Виваком. Брат ми преди няколко месеца иска да си вземе въпросната карта към договора си към дом. нет, от офис на Виваком и му казали че не може само при преподписване на договар можело. Преди няколко дена при преподписване на нов договор за телевизия и интернет по телефон му казват че може да си вземе карта от някой офис. Първо ходене до офис за картата му казват че договора още не е влязъл в сила и не можело. Второ ходене до офис му казват че е трябвало при подписване и не можело вече. Явно нещо не им се дават тези карти.