Мтел се оттеглиха от живата обратна връзка !?

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Re: Мтел се оттеглиха от живата обратна връзка !?

Мнение от NSWDG » 09 ное 2020, 09:42

A1 не таксуват за входящ разговор. Изрично е посочено. Мога да се обзаложа, че има активиран пакет с автоматично подновяване, което е изяло сумата по сметката.
==================
MPXV3RX/A

YoungGuy
Регистриран: 30 дек 2019, 20:08

Мнение от YoungGuy » 09 ное 2020, 10:54

Преди време бях активирал Explore music и когато исках да го деактивирам ми даваше грешка. По спомени трябваше да посетя някаква страница и там да избера деактивиране,но даваше грешка и не можеше примерно със смс да изпратиш стоп на някакъв номер. Звъня на оператор и им казвам тази услуга искам да бъде спряна и от там доволно ми се казваше,че нищо не могат да направят - трябвало от сайта да се спре. След няколко ДНИ опити най-накрая успях да я деактивирам услугата. Като дойде момента за преподписване исках план,който беше доста нашумял - за 18 лева 8 или 10 гб интернет с неограничени разговори,който не ми беше даден и с удоволствие си спрях картата.Като цяло Теленор са ми били най-безпроблемни,но заради смарт ю и при тях си спрях договора.

Scorpinox10
Регистриран: 09 фев 2011, 23:01

Мнение от Scorpinox10 » 10 ное 2020, 20:56

NSWDG написа:
09 ное 2020, 09:42
A1 не таксуват за входящ разговор. Изрично е посочено. Мога да се обзаложа, че има активиран пакет с автоматично подновяване, което е изяло сумата по сметката.
Явно не си прочел поста ми изцяло. Какви планове, какви 5 лева?
говоря ти за предплатена Прима.
Аз ти казвам какво ползвам всеки месец и какво ми се е случило. Вярвай на каквото си искаш. Оня отгоре нали гледа.
Срещу 5 лева получавам 2 гб интернет, 100 минути към А1 и 100 минути към всички.
Всичко това, валидно за 30 дни.
И за ВХОДЯЩО ми взе пари.
А какво ще кажеш, че ми взема пари за обаждане към ТЯХ?
Този разговор не влиза ли към тези 100+100 минути? Или е извънземен?
А какво ще кажеш за това : Не зареждаш 3 месеца и ти зануляват наличната сума!
Къде го има това? В Африка ли? И там го няма!

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 10 ное 2020, 22:50

Явно не си запознат въобше с условията на операторите... Вземи и прочети малко. Няма оператор в БГ, който таксува входящ разговор. Точка. Всички мрънкания са заради непознаване на условията с които опитват да цакат потребителите. Чети дребните букви, а не само големите цифри. А да и онова предплатеното също се нарича план. FYI...

P.S. От много отдавна, обажданията към “тях” също се таксуват.
==================
MPXV3RX/A

Отговори