Нова измама A1 активиране на услуга без да съм я активирал аз

ET
Регистриран: 04 дек 2005, 00:16
Контакти:

Re: Нова измама A1 активиране на услуга без да съм я активирал аз

Мнение от ET » 17 авг 2024, 23:08

Ами щом питам, явно е трудно, след като се налага да чакам неопределено време. Стигал съм до 5 мин. и затварям. Явно много по-малко имат отпреди. А и не съм сигурен, че можеш да чакаш неограничено време. Имам някакъв спомен, че след известно време системата ти прекъсва чакането и ти пожелава приятен ден. Благодаря ти все пак за информацията. Следващия път ще пробвам пак да изчакам поне 5 мин. Имам и такъв проблем, че голяма част от времето съм извън София, в село, в което покритието на сигнала е силно колебливо и разговор може да се осъществи предимно на определени места.

Потребителски аватар
NSWDG
Регистриран: 03 май 2004, 19:02

Мнение от NSWDG » 17 авг 2024, 23:26

15 минимум. Кол центърът им е отчайващо зле.
==================
MPXV3RX/A

Rumm
Регистриран: 15 окт 2006, 11:10

Мнение от Rumm » 18 авг 2024, 00:37

ET написа:
17 авг 2024, 23:08
Ами щом питам, явно е трудно, след като се налага да чакам неопределено време. Стигал съм до 5 мин. и затварям. Явно много по-малко имат отпреди. А и не съм сигурен, че можеш да чакаш неограничено време. Имам някакъв спомен, че след известно време системата ти прекъсва чакането и ти пожелава приятен ден. Благодаря ти все пак за информацията. Следващия път ще пробвам пак да изчакам поне 5 мин. Имам и такъв проблем, че голяма част от времето съм извън София, в село, в което покритието на сигнала е силно колебливо и разговор може да се осъществи предимно на определени места.
Може да се наложи при свързване с оператор да почакате повече от 10 минути, но не затваряйте. Тези разговори не се отчитат по време.

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 18 авг 2024, 10:10

ET написа:
17 авг 2024, 23:08
Друго написа в предишният ти пост, а сега излиза, че все пак се свързваш, но не изчакваш достатъчно. Не е ясно какво е всъщност.

Току-що пробвах и ме свърза с оператор след точно 3:05мин.(след съобщението, че ще ме свърже с оператор)

ET
Регистриран: 04 дек 2005, 00:16
Контакти:

Мнение от ET » 19 авг 2024, 15:23

Не е ясно за тебе, защото първо не четеш внимателно какво съм написал, пък и възпримаш всичко буквално. Специално за теб: едно е да се свържеш със системата, което аз съм написал, че става и се чува гласа. Второто е да свържеш с оператор, което не става или става трудно и с много чакане.
Аз мисля, че и 3 мин. чакане хич не са малко. Трябва да има стандарти, не може един път да са 3 мин, друг път да са 5, а може и 30. От един опит 3 мин. не са тенденция, а още по-малко закономерност. Вече ако имаш 100 опита, това е друго.
За мен тенденцията, която се превръща в закономерност е поставянето на различни препятствия и и пречки пред пряката връзка и жалби на клиенти по специално. Това е ясно. Въобще от А1 създават доста проблеми - миналата година от Гърция търсих да си реша проблема с роуминга, оказа се, че нито мога да се свържа с оператор от друг телефон, нито през приложението да си реша проблема. но миналата година поне имаше мейл, на който можеше да напишеш. Сега това го няма. А пък се оказа, че нищо няма да помогне, освен ходенето лично в офис.
Конкретно за случая смятам, че 1 месец чакане за резултат също е прекалено много за един сравнително прост случай. Това кога е активирана и как дадена услуга, при условие, че оператора може да го направи в реално време като справка, не може да е толкова трудоемко, че да оправдае 1 месец бавене.

timoj
Регистриран: 07 апр 2020, 21:23

Мнение от timoj » 19 авг 2024, 15:30

Все още си имат мейл за контакти - [email protected]
Миналия месец им писах с въпрос за закриване на номер, след 2 дни ми отговориха конкретно на питането.

krasimir11
Регистриран: 03 сеп 2024, 11:47

Мнение от krasimir11 » 01 окт 2024, 18:18

Ще споделите ли какво се случи с активираната добавка? Разрешихте ли случая?

mrsha
Регистриран: 20 окт 2021, 11:46

Мнение от mrsha » 05 окт 2024, 13:05

и на мен ми се случи същото днеска, и на двата номера активирана МАКС услугата

krasimir11
Регистриран: 03 сеп 2024, 11:47

Мнение от krasimir11 » 06 окт 2024, 14:30

Попълнете формата за запитване и изпратете, ще ви отговорят до 3 работни дни: https://www.a1.bg/apps/customer-service/send-documents

Plastex
Регистриран: 13 май 2006, 12:32

Мнение от Plastex » 06 окт 2024, 22:10

До 9 е точно така, после започва Великото чакане :)

Отговори