R420 написа: ↑19 ное 2022, 15:14Аз си взех такава карта да я ползвамм само в роуминг от Англия. Имах 10лв и се обадих до БГ, за няма и 15 мин парите изчезнаха. Оказа се че изходящите са 0.59лв на минута, а само входящите са 0.09лв Интернет не ме интересува, защото ползвам местен оператор с неограничен трафик. Трябваше ми карта само да ме търсят. Хубаво би било да са на една цена водящи и изходящи.
Да, това е поредната измама на А1. При другите два оператора- Виваком и Йетел, изходящият разговор от Англия е също 9 стотинки, само при А1 е такава тесла!! Аз използвам карта на този план за роуминг в Англия, но въобще не вдигам. Ако някой се обади, му връщам обаждане от английската ми карта на Лебара, където има 100 минути към целият ЕС, включително България, или по WhatsApp/Месинджър/Вайбър. Подобни оферти предлага и Lyca mobile, прехвърлете си английската карта към някой от тези два оператора.
Лебара в момента предлагат за 2 паунда на месец (!!!!!!) неограничени разговори и смс-и в Англия, 12 ГБ интернет, включително и на 5Г и 100 международни минути. Препоръчвам да се прехвърлите на този план!! Цената е валидна първите 6 месеца, след това по 6.90 паунда на месец, което пак е изгодно.