Здравейте!
Тъй като във форума може да се добие по-точна представа за доста неща, предлагани от доставчиците на мобилни услуги, то първо тук искам да попитам следното:
Ако прехвърля две предплатени карти Прима към план на Боб с мес.такса от 0лв /и с минимално месечно потребление 1.99лв/, то натрупаната сума до момента ще се прехвърлила към Бобеца? И ако се прехвърли, дали това минимално месечно потребление ще черпи от сумата, която се явява нещо като депозит?
Преминаване от Прима към Боб
Re: Преминаване от Прима към Боб
Питах аз вече за такава шашма, никакви пари не се прехвърлят на "Бобеца", започваш на чисто. По тази причина на "Бобеца" си пуснах нов номер с нова СИМ-ка, а Примата престанах да зареждам и тя си "умря" от естествена смърт.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Аз на времето си прехвърлих номера от мтелска прима към SlimBOB. Парите, които имах в примата бяха прехвърлени към БОБ. Те се ползват за неща извън таксата, например СМС-и. Или ако превишиш минутите, това което е над таксата се взима от примата. Аз не съм надвишавал минутите и са ми таксували само СМС-и.
Сега вече SlimBOB няма, не се предлага. Сега се нарича EasyBOB. Към EasyBOB може и да може, не споря не съм питал, аз питах за прехвърляне към lightbob за 1.99 лв. Но може и да са ме излъгали, аз на тия сладки ку.рвички, служителките на А1 вяра нямам, много са некомпетентни, те стават само за едно нещо.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Моя договор е от времето, когато БОБ си имаха свои офиси. Сключих договора в офиса, който беше срещу хотел Плиска, едно малко павилионче. Девойката, при която подписах беше изключително коректна. Сама ми предложи да си спра гласовата поща, интернета, посъветва ме докато чакам преноса, да не бързам да си изговарям парите от примата, а да ги пазя за след преноса защото така ще ми е по-изгодно.