Само 3г на iPhone 13 pro
Само 3г на iPhone 13 pro
Имам А1 сим карта, не знам на колко години, рязана. Със самсунга хващам lte. като я пъхна в айфона само 3г, на същото място. Плана ми има и 5г.
Преди да си губя времето с гениите в магазините - някой да е имал такъв проблем?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Преди да си губя времето с гениите в магазините - някой да е имал такъв проблем?
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Re: Само 3г на iPhone 13 pro
Отиди в офис да ти сменят самия чип на сим картата и тогава няма да имаш проблем!
Имам някакви такива спомени от едно време...това сигурно решение или изстрел в тъмното? Щото ще ми струва 15 лева и поне половин час скъсани нерви.ligaeuropa написа:Отиди в офис да ти сменят самия чип на сим картата и тогава няма да имаш проблем!
Купи си устройство от тях и ще ти я сменят безплатно щом не ти се прежалват няколко лева.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Картата се сменя точно за 5' какво късане на нерви и тн. Сега ако не ти се дават 15 кинта е друг въпрос. На 100% проблема е в старата ти карта. Даже направо я сменай с e-sim!gdanov написа: ↑12 май 2022, 01:07Имам някакви такива спомени от едно време...това сигурно решение или изстрел в тъмното? Щото ще ми струва 15 лева и поне половин час скъсани нерви.ligaeuropa написа:Отиди в офис да ти сменят самия чип на сим картата и тогава няма да имаш проблем!
-
- Регистриран: 27 дек 2019, 12:35
Еййй поредното подмятане че не ми се дават пари. Кажете че картата е проблема със сигурност и това е.Johnniie написа:Картата се сменя точно за 5' какво късане на нерви и тн. Сега ако не ти се дават 15 кинта е друг въпрос. На 100% проблема е в старата ти карта. Даже направо я сменай с e-sim!gdanov написа: ↑12 май 2022, 01:07Имам някакви такива спомени от едно време...това сигурно решение или изстрел в тъмното? Щото ще ми струва 15 лева и поне половин час скъсани нерви.ligaeuropa написа:Отиди в офис да ти сменят самия чип на сим картата и тогава няма да имаш проблем!
Убивал съм си много над 5 минути с проста визита. Та, айде да не знаеш толкова.
Иначе - да, картата беше.