Важно за новата предплатена тарифа на А1

vanci1990
Регистриран: 28 авг 2012, 15:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от vanci1990 » 06 ное 2018, 19:39

Ама точно така е, аз затова на телефона VoLTE не ползвам, както и Xiaomi феновете също, Епълчо, изпусна бонуса изпусна го :D:D:D... И Епълчо, те последно любимци ли са ми или работодател, ай малко по - конкретен бъди, или се разберете най - накрая хората дет пишете от този профил де.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от tzincbg » 06 ное 2018, 20:03

Те като пуснат другите волте за всички и А1 ще пуснат, спокойно и с 4g беше така...

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от Apple_fan » 06 ное 2018, 22:22

Гузен негонен бяга. ;) Аз за бонус не се боря. Твърдата ми заплата е достатъчно висока, за да ми трябва ;) Сега това ли ви е на мода, от колко профила пиша? Хахаха. Добре че не се хващам на бас с вас, защото доста бира трябва да ме черпите ;)

vanci1990

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от vanci1990 » 07 ное 2018, 04:56

Не от колко профила, а колко човека пишете от този (woo). А с твоята заплата, придобита благодарение, на спестеното VoLTE и 4G, със сигурност ще имаш да ни черпиш с бира и уиски :D.

Apple_fan

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от Apple_fan » 07 ное 2018, 08:35

Един човек пише. Ти халюцинации ли имаш? Няма какво да се правиш на ударен. Вече знам на кои ви се плаща. Моята съвест е чиста, но вашата не е ;)

vanci1990

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от vanci1990 » 07 ное 2018, 14:47

Да, плаща ми се, после аз плащам на VIVACOM. Между другото ти ако работиш за без пари, или може 6и за без VoLTE и 4G, при мен не е така. По постовете ти съдя че нямате синхронизация с другите субекти пишещи от този профил. А ако знаеш моята съвест колко е "мръсна" :D... Та да се върнем на VoLTE, Оф забравих че нямате.

Apple_fan

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от Apple_fan » 07 ное 2018, 15:08

[quote]По постовете ти съдя че нямате синхронизация с другите субекти пишещи от този профил [/quote]
Можеш ли да дадеш доказателства?
[quote] Та да се върнем на VoLTE, Оф забравих че нямате [/quote]
Ти си този, който разводни темата. Темата беше за преплатена тарифа на А1. Ти трябваше да се изсе*еш в нея, споменавайки за великото ти VoLTE. Разбрахме вече, че любимия ти оператор има добро покритие. Виваком са най-силни в Врачанския и Плевенския край-не случайно там и мрежата им е най-добра от трите оператора.

vanci1990

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от vanci1990 » 07 ное 2018, 16:20

Как не те ебеше срам така да ме обвиняваш? За срането не си прав, в темата не съм, но ей ся в мола ако знаеш как се изсрах... Не само Vivacom имат покритие в Плевенско и Врачанско (то в почти цяла България имат де), също и Теленор имат. А те Теленор и VoLTE че и 4G имали, ма и скорости имали... Не ми е ясно, защо след като уж не си служител на Ментел тва А1, където и да се каже лошо за тях скачаш като щипната госпожичка? Ти колко теми разводни? И как само пуснах пост в тази тема, не изчака и час бе, веднага ми отговори, не бе не си служител изобщо. Та до сега вече е ясно : служител си на А1, коледен бонус няма да имаш, VoLTE няма да има, останалото си е заяждане от твоя страна и отричане на очевадното.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Важно за новата предплатена тарифа на А1

Мнение от Blue Sky » 07 ное 2018, 16:26

[Quote]Та до сега вече е ясно : служител си на А1, [B]коледен бонус няма да имаш[/B], VoLTE няма да има, останалото си е заяждане от твоя страна и отричане на очевадното.[/Quote]

Боли, не боли - [i]това[/i] е истината. Темата е за ключ. (yes)

Отговори