Адаптор за сим карта?
-
- Регистриран: 13 юни 2015, 14:49
Адаптор за сим карта?
Имам някви стари sony ericsson-и. Та реших да ги поцъкам малко:D Но съм с micro sim карта , а те искат от големите.
Видях някви адаптори в olx. Въпросът ми е ако си сложа адаптор на сим картата телефона ще работи ли като хората ?:|:|
(може да ми е малко тъп въпроса , но...:D)
Видях някви адаптори в olx. Въпросът ми е ако си сложа адаптор на сим картата телефона ще работи ли като хората ?:|:|
(може да ми е малко тъп въпроса , но...:D)
Re: Адаптор за сим карта?
Ще работи. Аз ползвам такива.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Не само micro-sim, но и nano-sim работи (yes)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Нали адапторите са предназначени точно за това.Променя се само размера на пластиката около чипа за да пасне на стария слот нищо повече.
Внимавай с адапторите, има боклуци които правят картата много дебела или не влиза добре вътре.Най-добрия вариант е да си с 3 в 1 карта и да си пазиш изрезките защото могат да се слагат обратно.
Внимавай с адапторите, има боклуци които правят картата много дебела или не влиза добре вътре.Най-добрия вариант е да си с 3 в 1 карта и да си пазиш изрезките защото могат да се слагат обратно.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 13 юни 2015, 14:49
Благодаря за отговорите.(yes)(yes)
Насочил съм се към 2 обяви и щях да ви попитам коя е по-добра , но сайта не ми позволява ? (на правя реклама):(
Насочил съм се към 2 обяви и щях да ви попитам коя е по-добра , но сайта не ми позволява ? (на правя реклама):(
Re: Re: Адаптор за сим карта?
Аз дори съм слагал без преходници.Намествам чипчето върху пластините,но не на всеки телефон седи стабилно.Може да пробваш само за спорта.
Какъв OLX бе брат.. Иди до Технополис или Техномаркет, или до който и да е магазин за телефони или аксесоари. Навсякъде ги има и струват левчета. Какво ще си играеш да поръчваш от OLX, няма смисъл просто.
Re: Re: Адаптор за сим карта?
Ако имаш познат с нано сим телефон, може да ползваш излишната пластмасова рамка от сим картата му като адаптор.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
Обаждаш ми се, срещаме се пред най-близкия магазин виваком, вземаш безплатна симкарта, вземаш рамките за нано и микросим, а аз ще ти помогна като взема нано-картата за да я изхвърля на предназначеното за това място, и преходника ще ти излезе бес пари. Наздраве.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Във всяко магазинче за ГСМ аксесоари можеш да си купиш такъв адаптор за 5-6 лв.