Дискусия: Как да предпазя телефона си?
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Re: Дискусия: Как да предпазя телефона си?
Иска да те накара да си купиш калъф от нея-Глобул :D .Да Invisible Shield е добро решение,но има много недостатъци.Телефонът изглежда леко грапав и първите дни ще имаш балончета поради въздуха който влиза по време на слагането на Shielda.Ползвал съм го два дена на iPhone си след което го махнах,защото не можах да го издържа.След поставянето му устройството ти ще стане лепкаво и ако го носиш в джоба си е много вероятно Invisible Shieldа да се разлепи и да остави отпечатъци върху Omniata.Случвало се е на много хора.Аз лично бих ти препоръчал един стилен калъф за този телефон.Аз ползвам на тази фирма и като цяло съм много доволен от изработка и качество http://www.vajacases.com/ .
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]изглежда леко грапав[/Quote]
[Quote]балончета поради въздуха който влиза по време на слагането[/Quote]
[Quote].След поставянето му устройството ти ще ти седи лепкаво в ръката [/Quote]
(whistle)(whistle)(whistle)(whistle)(whistle) Стига деее, тука може да има хора със слаби сърца :D (woo)(woo)(woo)(woo)
[Quote]балончета поради въздуха който влиза по време на слагането[/Quote]
[Quote].След поставянето му устройството ти ще ти седи лепкаво в ръката [/Quote]
(whistle)(whistle)(whistle)(whistle)(whistle) Стига деее, тука може да има хора със слаби сърца :D (woo)(woo)(woo)(woo)
Добре ***HTC ToUCh PrO*** , а тези калъфчета от сайта ли си ги поръчваш? Защото аз лично не намерих модели, а само какви материали се използват и прочие.
п.п. Моделите ги намерих (blush) (blush) Но от къде си купуваш твоите калъфчета?
п.п. Моделите ги намерих (blush) (blush) Но от къде си купуваш твоите калъфчета?
-
Както казах изработката им е може би най-качествената на пазара.Материалите които се използват са главно кожа или висококачесвена пластмаса.Да от сайта става всичко.Като за модели които ги няма в склад се чака от две седмици до един месец за изработването им.Ако решиш да купиш от тях ми пиши на лично да ти обясня.Аз съм много доволен от моят калъф.Много ми харесва как си подхожда с коженият ми салон в колата.
За да си закупиш нещо от сайта първо трябва да се регистрираш с email,адрес и други данни.Има бутон в горната част на сайта.
За да си закупиш нещо от сайта първо трябва да се регистрираш с email,адрес и други данни.Има бутон в горната част на сайта.
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
е няма да чак е като от втората световна най-много като от виетнамската :D
ХАХАХАХА. "..как си подхожда с кожения ми салон в колата..". Човек - излагаш се.. След като в темата за модовете сам се предложи и после се регистрира наново, като пишеше колко умен и богат и т.н. си, уж от рега на някой друг човек.. но няма нищо - аз лично ти се радвам. :)
Относно темата - аз лично си ползвам калъфчето, което си беше в комплекта. Но OmniaHD е доста голям телефон и с калъфче положението може да стане страшно. Ако все пак не те притесняват размерите - едно хубаво кожено или велурено калъфче ще ти свърши много добра работа. За invisible shield - има и положителни, и отрицателни мнения. А за скрийн протектор - наистина и на мен ми е интересно - влияе ли на чувствителността на дисплея и освен това, възможно ли е да прецака нещо тъча? Слагал съм си протектор на K850 и N95-2, но все пак те не са с тъч и работата е доста по-различна..
Относно темата - аз лично си ползвам калъфчето, което си беше в комплекта. Но OmniaHD е доста голям телефон и с калъфче положението може да стане страшно. Ако все пак не те притесняват размерите - едно хубаво кожено или велурено калъфче ще ти свърши много добра работа. За invisible shield - има и положителни, и отрицателни мнения. А за скрийн протектор - наистина и на мен ми е интересно - влияе ли на чувствителността на дисплея и освен това, възможно ли е да прецака нещо тъча? Слагал съм си протектор на K850 и N95-2, но все пак те не са с тъч и работата е доста по-различна..
-
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:00
аз съм на 16 и не се сетих за това пък ти трябва да си някакав маняк на тая тема щом си мислиш затва :D (whistle)
-
Извинете!Признавам си,че от време на време обичам да се изхвърлям.Благодаря,че ми казахте.Това не бях аз,а един познат с който нашата фирма работеше и наистина се регистрира,но аз му препоръчах сайта и той разбира се е видял темата и е гласувал.Ако не ми вярвате нека Мишо или някой модератор ако може да погледне IP адреса от който е направена регистрацията и моя тогава(когато бях в България) .
Не на Displaya на телефона нищо не му става.
Не на Displaya на телефона нищо не му става.
Да бе, сигурен съм.. Нека не загрозяваме повече темата. ;)
Аз съм на 17 :D :P