Дискусия: Как да предпазя телефона си?
Дискусия: Как да предпазя телефона си?
Предлагам в тази тема всеки, да задава въпроси/изразява мнения свързани с калъфчета, скрийн протектори и т.н.
И тъй като аз пускам темата ще попитам пръв. Конкретните ми въпроси са свързани с фолиото Invisible Shield.
1.Ами мисля да взема 1 такова за Samsung OmniaHD, но можете ли да ми кажете няма ли да се затрудни движението на пръста по екрана?
2.И наистина ли е толкова ефикасно?
3.Има ли някакви странични ефекти?
4.Как изглежда телефонът с него лъскав, грапав...?
И тъй като аз пускам темата ще попитам пръв. Конкретните ми въпроси са свързани с фолиото Invisible Shield.
1.Ами мисля да взема 1 такова за Samsung OmniaHD, но можете ли да ми кажете няма ли да се затрудни движението на пръста по екрана?
2.И наистина ли е толкова ефикасно?
3.Има ли някакви странични ефекти?
4.Как изглежда телефонът с него лъскав, грапав...?
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Re: Дискусия: Как да предпазя телефона си?
За мен тези неща са напълно излишни. Особено screen протекторите; Имам iPhone, на който какво ли не му се е случвало - навсякъде има драскотинки, но не и по екрана; Очевидно производителите са предвидили, че няма да го държиш в трезор и са сложили покритие, което е устойчиво срещу надраскване. За какво ти е този screen протектор ... да не говорим за грозните силиконови калъфи, които правят телефона да изглежда като сапунерка; Освен ако не искаш да ползваш даден телефон 5 години, то няма смисъл от тези неща ...
Въпроса е в това, че аз си пазя нещата. Ами едва ли ще го ползвам 5 години, но пък не искам на 3-ия месец да е като ветеран от Втората световна война.
-
[Quote]Въпроса е в това, че аз си пазя нещата. [/Quote]
[Quote]но пък не искам на 3-ия месец да е като ветеран от Втората световна война.[/Quote]
Е, как ще стане така :D Едното автоматично изключва другото ;Р Не съм ползвал smartphone на Samsung, но предполагам, че корейците използват по-качествени материали за тях; Не би следвало да имаш проблеми ... той не е ли с алуминиев корпус този модел ?
[Quote]но пък не искам на 3-ия месец да е като ветеран от Втората световна война.[/Quote]
Е, как ще стане така :D Едното автоматично изключва другото ;Р Не съм ползвал smartphone на Samsung, но предполагам, че корейците използват по-качествени материали за тях; Не би следвало да имаш проблеми ... той не е ли с алуминиев корпус този модел ?
Избери си просто готино калъфче :) мисля, че ще спести нуждата от скрийнпротектор :)
-
Да,да,да ... и хубавата Omnia HD ще заприлича на C170 :D:D:D:D Не я слушай, иска да те излъже :РРР
Аз може да искам да го излъжа, ама го лъжа добре :) Ти тихо, че...току-виж почна тебе да те лъжа...:) :D
Ами аз ще го пазя :) , ама това не ме застрахова, че не мога да го изпусна например. Ами не, за жалост само прототипа беше с алуминиев капак на батерията. Ами аз си мислех за вариант Invisible Shield + калъф.
То, ако го изпуснеш, нищо не може да го предпази :) Не се вманиачавай в тея неща :)
-
[Quote]Ами аз си мислех за вариант Invisible Shield + калъф.
[/Quote]
Ами не знам ... според мен разваля удоволствието (blush):D:D:D:D
В интерес на истината, гледах някакво клипче в youtube, някакъв калъф за iPhone, който го прави много удароустойчив ... хвърляха го със засилка по стени и т.н. и нищо му нямаше. Разгледай в ebay за калъфчета, има доста разнообразни, щом си решил ... но според мен и да си вземеш, бързо ще го разкараш ...
[/Quote]
Ами не знам ... според мен разваля удоволствието (blush):D:D:D:D
В интерес на истината, гледах някакво клипче в youtube, някакъв калъф за iPhone, който го прави много удароустойчив ... хвърляха го със засилка по стени и т.н. и нищо му нямаше. Разгледай в ebay за калъфчета, има доста разнообразни, щом си решил ... но според мен и да си вземеш, бързо ще го разкараш ...