Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Да, без договор или каквото и да е. Поне са официален представител на Apple и имат 2 години гаранция.
Навсякъде в нета цените почват от 318 до 360 лв., но като сложим и доставка с куриер отделно просто тези в Telenor излизат най-изгодни от където и да ги погледна.
Навсякъде в нета цените почват от 318 до 360 лв., но като сложим и доставка с куриер отделно просто тези в Telenor излизат най-изгодни от където и да ги погледна.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Бе не знам колко се води мобилно ама тези дни съм на вълна електрически четки за зъби :D 3 вече, за лично ползване и подаръци.Голяма работа излязоха (yes)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Тази нощ и аз си поръчах AirPods на Apple от Емаг. Направих поръчката малко след полунощ. Бързо се разграбиха. По принцип нямах интерес към тях, но цената ми се стори супер.Очаквам ги до 2-3 дни.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Вчера от Технополис ме изненадаха :)
Няма я още качена в сайта но в магазина вече я продават.Отидох за друго това беше като бонус отгоре
Няма я още качена в сайта но в магазина вече я продават.Отидох за друго това беше като бонус отгоре
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Как ги дебнете тези оферти? На тази цена и аз бих си взел едни.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Ето как: https://www.emag.bg/campaign/b-day-2017?ref=skin_346
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Адаптер Apple Lightning Digital AV: https://www.emag.bg/adapter-apple-lightning-digital-av-za-iphone-5-md826zm-a/pd/ES75KBBBM/?ref_id=129518345&utm_campaign=cns_confirmation_order&utm_content=cns_product_title&utm_medium=email&utm_source=cns_confirmation
Горе долу на половин цена ми излиза:
Горе долу на половин цена ми излиза:
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Брат, ти направо ме "преби"!
Аз му се"точа" на адаптера доста отдавна, и го бях забравил. Нещо последно време съм отсвирил нещата, защото си взех друга играчка.
Да ти кажа, хич не ми се дават 40$.
Межу другото го видях в Ebay за 14$
Аз му се"точа" на адаптера доста отдавна, и го бях забравил. Нещо последно време съм отсвирил нещата, защото си взех друга играчка.
Да ти кажа, хич не ми се дават 40$.
Межу другото го видях в Ebay за 14$
Iphone 15 Pro Max
Re: Какъв мобилен аксесоар си купихте за последно !?
Последно купих безжично зарядно за телефона