Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
Здр.моля за мнение за въпросната карта Адата клас 10,защото си търся 64 гб карта,и намерих една такава за 49 лева.
SONY XPERIA 1 V ANDROID 14
Re: Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
Добри са. Transcend картата ми със същия размер има гигабайт повече. Но сигурно зависи и от бройката. И от двете съм доволен.
Тази която ползвам в Г4 е същата. На няколко години е. Ползвах я преди това с Nokia 808 и htc 816. Работи без забележки и записвам 4к видео без забиване. Купих си същата адата и за резервния Асус макс 3. Там работи също безупречно. Доволен съм от продуктите на Адата и като цена, и като качество. Имам и техен външен диск 1ТБ. На повече от 5 години е, работи без забележка.
Благодаря ви за отговорите,значи е добра картата,досега използвах КINGSTON 8 GB CLASS 10 и съм нямал никакви проблеми с нея,но ми стана малка като памет и затова се оглеждам за по голяма като памет и видях тази карта Адата в същото място от която купих старата на добра цена!(yes)
Re: Re: Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
За Kingston,Samsung, Sandisk е важно да не уцелиш менте.
На A-data и Transcend не съм виждал ментета засега.
На A-data и Transcend не съм виждал ментета засега.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
[Quote]Здр.моля за мнение за въпросната карта Адата клас 10,защото си търся 64 гб карта,и намерих една такава за 49 лева.[/Quote]
Аз също търся подобна карта. Би ли споделил къде се предлага?
Аз също търся подобна карта. Би ли споделил къде се предлага?
Re: Re: Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
Не знам дали отговора ми ще ти е от полза защото тази карта която гледах и искам да купя е от един магазин от гр.Димитровград казва се ЕНДИ/от този град съм/Но гледам че тук в нета е предлагат онлайн магазини за около 52-60лв.
Re: Re: Re: Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
ЕНДИ 2 ако трябва да бъдем точни.
Re: Re: Re: Re: Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
Да така е...:)(yes);)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Re: Re: Re: Мнение за MICRO SD CARD ADATA 64 GB
Благодаря за отговора. Аз се спрях на този вариант за София:
https://www.pro-bg.com/product/Memory-SD-MMC-XD-CF-MS/MemorySDMMCXDCFMS%2064G%20SDMIADAP%20UHSI%20CL10%20ADATA_165799.html
Ще я взема от магазина. С 2-3 лв. повече няма да обеднея.
https://www.pro-bg.com/product/Memory-SD-MMC-XD-CF-MS/MemorySDMMCXDCFMS%2064G%20SDMIADAP%20UHSI%20CL10%20ADATA_165799.html
Ще я взема от магазина. С 2-3 лв. повече няма да обеднея.