Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Griver
Регистриран: 09 апр 2015, 18:27

Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от Griver » 15 ное 2015, 03:49

От два месеца имам едни обикновени слушалки на "Сони" за 15 лева които се чуват силно на леновото ми, но нямат бас и вече ми се иска да си взема слушалки с добро аудио, но искам да попитам за тези на iphone, дали са добри и дали е добре да си ги купувам ако използвам андроид ?

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Re: Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от dxv_pro » 15 ное 2015, 12:23

Мисля че не стават, защото подредбата на пиновете на жака им е различна (на айфонските слушалки). Но ако имаш познат с такива пробвай. Иначе бих ти препоръчал на Xiaomi слушалки, модела е Piston 2 и доста ги хвалят и като изработка и като качество на звука. Струват около 30-40лв и ги има в оlx.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 15 ное 2015, 13:40

Аз ползвам на iPhone-а си слушалките и са ми предостатъчни. Бас има да ти продъни ушите. Но аз лично не съм фен на баса.. Както каза колегата, ако имаш приятел пробвай. Дали ще ти хареса. Иначе съм пробвал слушалки от iPhone на Note 3 нямаше никакви проблеми.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Gosheto08
Регистриран: 03 авг 2015, 20:13

Мнение от Gosheto08 » 15 ное 2015, 20:17

Ако искаш качествено аудио не си губи времето със слушалки от типа поставящи се в ушите.Разгледай предложенията за големи HI-FI слушалки- несравнимо по-качествено звучене и удобство при продължителна употреба.

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Re: Re: Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 15 ное 2015, 21:10

На айфона са супер. Второ място за Хиаоми, но новият модел, който е извит като на айфона. Ако говорим за последният модел, пасват много добре в ушите и не падат. А имах преди 10 години айпод нано, просто несравним звук за такива малки слушалки. Евала на Ейпъл.

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от centur » 15 ное 2015, 23:56

Вчера пробвах слушалки от iPhone на S4-ката - нищо особено и слаб бас, а Canyon слушалките (тапи от M-Tel Club за 20 лв.) вадят къде по-добър силен звук и бас, а не са кой знае каква популярна марка... Просто някои хора са предубедени, чр щом телефона е скъп значело и слушалккте хубави, ама не е така в действителност.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

TrEnIoRa
Регистриран: 18 окт 2005, 23:02

Re: Re: Re: Re: Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от TrEnIoRa » 16 ное 2015, 09:08

Слушалките са от различен тип и не може да се сравняват едни с други,"тапите" се чуват по-силно защото изолират околния шум по-добре.
Направи сравнението като притискаш тези от айфона, за да изолираш околния шум и тогава сподели мнение.
Честотния им диапазон е 5Hz-21kHz, a колкото е по-широк толкова по-добре...

https://www.youtube.com/watch?v=cvBtQmY2B5I

Gosheto08

Re: Re: Re: Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от Gosheto08 » 16 ное 2015, 11:42

Хубавите слушалки струват доста, а тези които получаваме с телефона, та бил той и от висок клас, са на едно посредствено ниво, без значение от фирмата, нерядко качествените слушалки струват колкото смартфон от висок клас. Само можеш да си вярваш, че IPhone слушалките ти имат качествен звук.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Re: Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от sladyrko » 16 ное 2015, 13:06

Какво разбираш изобщо от качествен звук?
Beats са доста скъпи, а слушалки от 50лв вадят по-добър звук.. Нормални слушалки, все пак са без пари с телефона. За мадовата част от хората са предостатъчни.
А тея с тапите са ебати гаврата, първо са неудобни, 2-ро постоянно падат.. Такива и за без пари не бих ползвал вече.
Ако искаш хубави слушалки Audio Technica.
На скоро имаше статия в The verge, че слушалките на Apple са доста сносни.. Вече всеки си прави избора. Като за без пари, няма на къде по-добре. Ако може да ги намери за 10лв в Olx ще е доволен.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Gosheto08

Re: Re: Re: Re: Re: Мнения относно слушалките на iphone за андроид

Мнение от Gosheto08 » 16 ное 2015, 15:36

За какви Beats ми говориш като те не са никакъв еталон за качество, що не земеш да попрочетеш поне малко за Pioneer, Sony Technics Onkyo Denon и т.н.Хлапак къв OLX кви 10 лева?!

Отговори