Power Banks
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Още един клоун се пръкна :D
Аз ти говоря от опит. Времето за зареждане е различно, в зависимост от това, как е натоварен телефона. Ако пуснеш GPS-a, 4G и играеш тежка игра, не е същото ако само сърфираш примерно. Ако го зареждам пък при изключен дисплей поне 7-8 пъти ще го заредя.
Моята логика е "тъпа", а по твоята "умна", телефона еднакво ли използва батерията си при средно ползване и при тежко ползване? Не ми отговаряй. Щом и Adata я имате за марка, че и "оригинална" :D
Аз ти говоря от опит. Времето за зареждане е различно, в зависимост от това, как е натоварен телефона. Ако пуснеш GPS-a, 4G и играеш тежка игра, не е същото ако само сърфираш примерно. Ако го зареждам пък при изключен дисплей поне 7-8 пъти ще го заредя.
Моята логика е "тъпа", а по твоята "умна", телефона еднакво ли използва батерията си при средно ползване и при тежко ползване? Не ми отговаряй. Щом и Adata я имате за марка, че и "оригинална" :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Всички сравняваме при умерена употреба, ти си тролът в случая.
ОСвен това в другите сайтове,където има реален рейтинг същата си пише истината за същите пари - 20 000 mah. Ето:
https://m.aliexpress.com/item/32731934518.html?aff_click_id=f953b7f83e9b4ef09428c9a0932a73dc-1479418953721-07710-UneMJZVf&aff_platform=y
ОСвен това в другите сайтове,където има реален рейтинг същата си пише истината за същите пари - 20 000 mah. Ето:
https://m.aliexpress.com/item/32731934518.html?aff_click_id=f953b7f83e9b4ef09428c9a0932a73dc-1479418953721-07710-UneMJZVf&aff_platform=y
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Първо виж в гугъл какво е трол.
Че и на хората съвети да ползват спам-боклука Clean master дава (woo)
Предлагам ти облог. Да ми заредиш таблета с твоята батерия от 15 до 100 %. Само ще пусна телевизия да гледам на него. Ако го направиш преди да ти умре "орижинала" ти печелиш. Ако не успееш, аз печеля. Ти определяш залога.
На 15 декември се прибирам в България.
Че и на хората съвети да ползват спам-боклука Clean master дава (woo)
Предлагам ти облог. Да ми заредиш таблета с твоята батерия от 15 до 100 %. Само ще пусна телевизия да гледам на него. Ако го направиш преди да ти умре "орижинала" ти печелиш. Ако не успееш, аз печеля. Ти определяш залога.
На 15 декември се прибирам в България.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Виж линкът по-горе. Излъгали са те за капацитета, сори. А Clean Master ЧИСТИ ИДЕАЛНО. И НАПИСАХ, че ТОВАРИ и да се ИЗТРИЕ после. Удобно пропускаш.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
[Quote]Излъгали са те за капацитета, сори.[/Quote]
Моята тежи почти 400 грама, а тези по 20 000mAh, са около 220-280 грама. Все тая. Да ми върши работа 1-2 години ми е достатъчно, но и утре да се повреди пак все тая за 30 лева.
А Clean Master не става за нищо. Пробвай Avast
Cleanup.
Моята тежи почти 400 грама, а тези по 20 000mAh, са около 220-280 грама. Все тая. Да ми върши работа 1-2 години ми е достатъчно, но и утре да се повреди пак все тая за 30 лева.
А Clean Master не става за нищо. Пробвай Avast
Cleanup.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
За тия пари 20 лв производителят не може на едро да купи само литиево-йонните панели за 50 000 mah, камоли да ги сглоби с печалба. Ако е взел бракувани, които може да гръмнат, хайде не, мерси. За чистене съм си купил SD maid pro. Но понякога инсталирам Clean master, намира още боклуци и ги трие. Също много по-адекватно сортира големите файлове. Трия каквото не ми трябва от тях и го деинсталирам пак.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
[Quote]А Clean Master не става за нищо. Пробвай Avast
Cleanup. [/Quote]
(yes) Clean Master го разкарах преди две години. Програмата на Аваст върши идеална работа.
Cleanup. [/Quote]
(yes) Clean Master го разкарах преди две години. Програмата на Аваст върши идеална работа.
-
- Регистриран: 20 дек 2005, 20:32
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Power Banks
Явно не си ми разбрал поста, но това е нормално за човек, който вярва че може да си купи 5 Аh за 20 лв и да тежи 400 гр. :|
-
[Quote]Явно не си ми разбрал поста[/Quote]
Ти не си разбрал моя пост.
По заобиколен начин ти казвам колко си прост, но явно трябваше да е директно.
Ти не си разбрал моя пост.
По заобиколен начин ти казвам колко си прост, но явно трябваше да е директно.
Не 5Ah - 50 AH. :P То от цифрите е пределно ясно кой е прост, кой каквото ще да повтаря.