Препоръчайте ми качествена подложка
Re: Препоръчайте ми качествена подложка
Моя го карах във Жар като взе да прегрява и да се изключва,оказа се,че е бил за почистване.Първо по телефона ми казаха 20на лв.А после..отивам да си го взема и нито лев не ми търсиха (whistle) Дори ми сложиха едно копче,че титуляра(shift)) беше избягал някъде :D Та 70лв ми се вижда прескъпо за почистване.Можеш,ако все още се интересуваш от почистване да намериш контакти на фирмата,звъниш и питаш колко е почистването.А иначе аз си взех и поставка на Belkin с 1 вентилатор в средата и определено ми сваляше температурите.Но съм чел страхотни отзиви за една около 100на лв с 1 голям вентилатор към 20см.Ако някой се интересува мога да потърся за коя поставка ставаше въпрос.
-
- Регистриран: 12 ное 2014, 11:50
Re: Препоръчайте ми качествена подложка
http://aksesoari-gsm.com/
Може да намериш нещо
Може да намериш нещо
Re: Re: Препоръчайте ми качествена подложка
Темата е от преди ДВЕ години, едва ли човека още търси. :D
Re: Re: Препоръчайте ми качествена подложка
Стига си спамил смотания си нелегитимен сайт, бе!
Re: Re: Re: Препоръчайте ми качествена подложка
Всъщност е от три години темата...
Вместо модераторите да вървят след него и да му бършат фекалиите, направо да го баннат. А най-добре да се пипне модула за регистрация на потребители и да се филтрират имена-сайтове.
Вместо модераторите да вървят след него и да му бършат фекалиите, направо да го баннат. А най-добре да се пипне модула за регистрация на потребители и да се филтрират имена-сайтове.