Проблем смарт часовник-телефон

wanicha
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Проблем смарт часовник-телефон

Мнение от wanicha » 04 сеп 2018, 18:06

Здравейте! Може би някъде из форума е писано по тази тема, но съм нов и съм неориентиран много много. Та преди няколко дни си взех смарт часовник, от евтините е. Марката му е Lemfo LF18. Свързах го с блутут с телефона, но когато ми звъни някой не чувам от телефона, а само от часовника. Има ли начин да променя това? Примерно ако вдигна от телефона, да си говоря от там, или по същия начин с часовника?

ne4o
Регистриран: 08 фев 2009, 09:27

Re: Проблем смарт часовник-телефон

Мнение от ne4o » 04 сеп 2018, 19:10

Тези настройки се правят от телефона.Ако не се справиш,напиши модела,за да ти помогнем.

wanicha

Re: Re: Проблем смарт часовник-телефон

Мнение от wanicha » 04 сеп 2018, 20:10

Huawei p9 lite

rumbo
Регистриран: 26 юни 2005, 08:30

Re: Re: Re: Проблем смарт часовник-телефон

Мнение от rumbo » 04 сеп 2018, 20:24

В телефона на блутута трябва да имаш настройка за споделяне на аудио. Отмяташ и готово
То сигурно те е питало още при първоначалното свързване, но си му отказал

wanicha

Re: Re: Re: Re: Проблем смарт часовник-телефон

Мнение от wanicha » 04 сеп 2018, 20:45

Има 4 опции в блутута на телефона:

-Звук на телефона
Връзка със звука на телефона

-Мултимедийно аудио
Установена е връзка с мултимедийно аудио

-Входно устройство
Да се използва за въвеждане

-Споделяне на контакти
Използване за споделяне на контакти

В началото, ако не се лъжа бяха активирани първите 2. Ако е активирано само първото, и телефонът и часовникът звънят, но интересното е, че и на двете не чувах какво ми говорят. Ако е активирано само второто, се губи връзка с часовника. Няма вариант, в който ще имам избор от къде да вдигна и да говоря.

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Проблем смарт часовник-телефон

Мнение от KOBRETI » 15 ное 2019, 14:16

Тоя часовник се връзва с телефона като Блутут слушалка. Няма значение откъде вдигаш, звукът ще се чува през часовника и ще му ползва неговия микрофон.
Като вдигнеш - независимо от часовника, или от телефона, цъкаш иконката на блутута на dial-екрана - това ще ти върне звука към телефона. Ако искаш да го върнеш на часовника, пак цъкаш същия бутон.

Отговори