Tv Box от OLX стават ли за нещо?
Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
В самото приложение няма плейлисти. Трябва сам да ги намериш, иначе го зная и не е лошо ;) В посочения сайт боксовете са доста скъпички спрямо цените им от Али експрес и то в пъти !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
Повече от цената в Aliexpress бих платил само ако някой го руутне, оптимизира и му сложи плейлистите да не се занимавам цял следобед.
А над 100 само ако ми сложат по-хубава wifi антена, че ако рутерът е в съседната стая го губи и трябва рипитър само заради него.
А над 100 само ако ми сложат по-хубава wifi антена, че ако рутерът е в съседната стая го губи и трябва рипитър само заради него.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
Е ти за 25-30 $ очакваш чудеса ;) Говоря, че тук същите ги продават много скъпо, макар че се оправдават с инсталирано Коди и плейлисти ;) Аз използвам Xiaomi MI Tvbox 3 и съм доволен. Считам, че Андроид ТВ е по-подходящ за ТВ бокс, защото на другите има инсталиран Андроид, а той просто не е приспособен за работа с дистанционно ;) Всеки сам си решава :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
За Mecool мога да кажа, че са супер добри без да се ръсиш чак за Xiaomi box. Ето тук tvboxbg ги продават заредени с всякакви телевизии:
https://m.facebook.com/tvboxbg/?refid=46
https://m.facebook.com/tvboxbg/?refid=46
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
Те са по-скъпи от Xiaomi ;) Предпочитам сам да си инсталирам програмите, които ползвам, отделно че много често тези боксове не могат да се ъпдейтват! Всеки сам си решава ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
Плюсът е обаче е, че тия пичове са сложили български програми от няколко доставчика от цялата страна, отделно от da Player, плюс са изкормили едни руски плейлисти, които по принцип са платени, абе просто няма спиране.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
Точно руските плейлисти се намират безплатно, а за бг програмите нямам проблем ;) Руснаците имат и страхотни програми за онлайн филми;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tv Box от OLX
Можеш ли да дадеш някои руски листи и програми? Може и на лично. Че Terrarium TV не е лош, но субтитрите често са неадекватни. Аз LOL! TV знам от руските, която заменя платения Torrent. Stream controller, но там почти нищо няма българско.