Apple iPad 9,7
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
A клавиатурата защо е на две части? На една не може ли да бъде?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Ти,май четеш през ред!Писах ти,че клавиатурата има различи опции и направих скрийншот на предпочирания от мен вариант.Държейки таблета с две ръце,така раделената клавиатура,е много удобна за бързо писане с двата палеца.Ако искаш си използвай стандартния вариант.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Някой ще сподели ли още нещо за таблета, тъй като по интерент няма ревюта, нито нищо..:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Каквото и да си говорим, айпадът е еталонът при таблетите.
И аз много приказвах, но от няколко години само айпад. Пробвам се с други, но това е то. Всичко си върви перфектно. Обикновеното ползване не може да го затрудни изобщо. Екранът супер. Батерията супер. Друго няма.
Остава въпросът с чисто епълските неща като синхронизации и т.н. Но се се свиква.
И аз много приказвах, но от няколко години само айпад. Пробвам се с други, но това е то. Всичко си върви перфектно. Обикновеното ползване не може да го затрудни изобщо. Екранът супер. Батерията супер. Друго няма.
Остава въпросът с чисто епълските неща като синхронизации и т.н. Но се се свиква.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Поръчах го еМаг, надявам се да остана доволен, ще пиша пак като пристигне.
-
- Регистриран: 24 май 2010, 22:17
Re: Apple iPad 9,7
Купих същия Айпад на децата февруари месец - реших да им взема нещо по здраво което да кара на тормоз. Впечатленията ми са следните:
Батерия - не съм виждал такова нещо до сега - при най-големия тормоз изкарва 8 часа и половина, при по-малък около 11 часа - говорим за ползване от децата - игри и видео. Когато играят по-малко особено сега когато е топло времето го зареждам веднъж на 5-6 дни, като пак му се събират 9-10 часа игра (ако не се ползва за ден батерията пада с 1-2 % като никога не гася wi-fi-то).
Като скорост е зашеметяващ. Никакви забележки.
Не бях ползвал ейпълски продукт преди и определено следващият ми телефон ще е айфон. От 7 години ползвам Андроид, сега видях каква е разликата в системите, разлика за която толкова се говори и се пише, но без да ползва човек няма как да разбере...Горещо го препоръчвам.
Батерия - не съм виждал такова нещо до сега - при най-големия тормоз изкарва 8 часа и половина, при по-малък около 11 часа - говорим за ползване от децата - игри и видео. Когато играят по-малко особено сега когато е топло времето го зареждам веднъж на 5-6 дни, като пак му се събират 9-10 часа игра (ако не се ползва за ден батерията пада с 1-2 % като никога не гася wi-fi-то).
Като скорост е зашеметяващ. Никакви забележки.
Не бях ползвал ейпълски продукт преди и определено следващият ми телефон ще е айфон. От 7 години ползвам Андроид, сега видях каква е разликата в системите, разлика за която толкова се говори и се пише, но без да ползва човек няма как да разбере...Горещо го препоръчвам.
-
- Регистриран: 24 май 2010, 22:17
Re: Re: Apple iPad 9,7
И друго относно паметта - и аз взех 128 гига и да ви кажа за 3 месеца имам 100 свободни като не се ограничаваме - инсталират си каквото искат. Но определено 32 са малко...
Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
Взех 32ка, пък като не стига - и айклауд имам, също и viva pCloud, все ще стигнат, :D
Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
ползваи google foto za ipad там няма лимит за снимки и видео
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPad 9,7
То пък какви ли снимки ще правя с тоя таблет..:D