Apple iPhone 6 за 1 евро
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
ванка недей да лъжеш хората
ето сметка
44,99 лв./месец за картата
63,59 лв./месец за телефона
сума 108 лева намесец
сметни ги за 2 години - 2600лева
а там само в Медиамаркт
39евро /месец за картата
0 евро /месец за телефона
само за iphone7 плащаш 99 евро
за iphone 6само 1евро с 29 евро такса за картата
и сега извади елката и сметни
ето линкове
http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/iphone-7-256gb
https://tarife.mediamarkt.de/smartphones/apple/Apple-iPhone-7-Real-Allnet?farbe=schwarz&speicher=32&carrier=telekom&tarif=real-allnet-mit-smartphone-5
ето сметка
44,99 лв./месец за картата
63,59 лв./месец за телефона
сума 108 лева намесец
сметни ги за 2 години - 2600лева
а там само в Медиамаркт
39евро /месец за картата
0 евро /месец за телефона
само за iphone7 плащаш 99 евро
за iphone 6само 1евро с 29 евро такса за картата
и сега извади елката и сметни
ето линкове
http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/iphone-7-256gb
https://tarife.mediamarkt.de/smartphones/apple/Apple-iPhone-7-Real-Allnet?farbe=schwarz&speicher=32&carrier=telekom&tarif=real-allnet-mit-smartphone-5
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
А това какво е което виждам за айфон 7?
А ти погледна ли колко нет имаш в тия планове за 20-30 евро?
Не разбирам немски честно казано и ми е някакво неразбираемо всичко...(whistle)
А ти погледна ли колко нет имаш в тия планове за 20-30 евро?
Не разбирам немски честно казано и ми е някакво неразбираемо всичко...(whistle)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
объркал си линковете ето линка
аи за нета всеки иска да се гъзи с телефон а може да е на ваучер
истината е такава че от технополиса или от оперите да се взима тел вече е набутвация
а и вече емаг скъпо продават откакто ги глобиха
аи за нета всеки иска да се гъзи с телефон а може да е на ваучер
истината е такава че от технополиса или от оперите да се взима тел вече е набутвация
а и вече емаг скъпо продават откакто ги глобиха
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
В Германия колко трябва да плащам за план, за да получа 10-15GB нет?
Също така виж и какво е ограничението на максимално достижимата скорост!
Също така виж и какво е ограничението на максимално достижимата скорост!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
Що сравняваш iphone 256GB (българския) с 32GB (немския)
В mediamarkt с програма за 78 кинта/месец + 200лв за телефона.
В теленор с програма+лизинг за 87 кинта/месец.
Ако теглиш чертата 1 към 1. Недей да спекулираш.
В mediamarkt с програма за 78 кинта/месец + 200лв за телефона.
В теленор с програма+лизинг за 87 кинта/месец.
Ако теглиш чертата 1 към 1. Недей да спекулираш.
мда стигна до извода
значи в бедна България плащаме като в Германия
чакам с кеф Булсаткома да разкъса картела
значи в бедна България плащаме като в Германия
чакам с кеф Булсаткома да разкъса картела
Пич, погледни плановете им какво предлагат. Кое е по-изгодно не знам, но аз няма да плащам по 60-80 лева на месец за 1-2 гигабайта при ограничение на максимално достижима скорост 21/42 мегабита даунлоуд. Това са скорости за 3, а не 4G. Съжалявам, но както и да го смятаме аз печеля с качество и количество пред предложенията на големите, като Водафон. (yes) Иначе си прав, нещата горе долу са еднакви, защото всичко е сметнато предварително. И това с телефоните за по едно евро си е маркетингов трик!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Тва за бедна България не го разбрах, не виждам с какво трите оператора са виновни, че взимаме малко кешовица?!
А Булсата какво точно ще разкъса? Ще пусне iphon-и за без пари с 15лв програма ли?!
Ще са оправим, като почнем да искаме да изкарваме повече, а не да ни продават по-евтино.
А Булсата какво точно ще разкъса? Ще пусне iphon-и за без пари с 15лв програма ли?!
Ще са оправим, като почнем да искаме да изкарваме повече, а не да ни продават по-евтино.
И аз искам този маркетингов трик в България, оооо забравих картела нали подписал споразумение да нема телефони по левче.
Ако некой опер ми предложи същите условия за плана с включени гб и минути, както е на промото в Медиамаркт за 1левче и месечна такса 60лв веднага подписвам, народа ще се втурне след този бизнес трик
Ако некой опер ми предложи същите условия за плана с включени гб и минути, както е на промото в Медиамаркт за 1левче и месечна такса 60лв веднага подписвам, народа ще се втурне след този бизнес трик
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone 6 за 1 евто
[Quote]народа ще се втурне след този бизнес трик[/Quote]
Ще се втурне народа, ако е глупав ;)
Не знам какво толкова припадаш по тази оферта, става въпрос за телефон от 2014г, който искаш да изплащаш още две години. След 2 месеца на пазара ще е най-новото поколение айфон, трябва шаранчетата да изчистят складовете от старите модели. ;)
Тотално не разбирам каква е разликата за теб, дали примено ще си изплащаш телефона по 30лв на месец с план 30лв или ще ти "подарят" телефона, а същия план ще струва 60лв? Ама явно кукичката работи и има кой да и се радва.
Ще се втурне народа, ако е глупав ;)
Не знам какво толкова припадаш по тази оферта, става въпрос за телефон от 2014г, който искаш да изплащаш още две години. След 2 месеца на пазара ще е най-новото поколение айфон, трябва шаранчетата да изчистят складовете от старите модели. ;)
Тотално не разбирам каква е разликата за теб, дали примено ще си изплащаш телефона по 30лв на месец с план 30лв или ще ти "подарят" телефона, а същия план ще струва 60лв? Ама явно кукичката работи и има кой да и се радва.