Apple iPhone Xs Max
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Еми направи си jailbreak и си инсталирай каквото искаш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Позволявам си да публикувам тук написаното в друг форум от JmeLche, който е един от малкото ни сънародници в момента с айфон с Dual sim.
Хора, които са ползвали телефон с две карти(Android), няма нищо общо ябълкта с познатите ни телефони с две карти, доста е НЕ удобен и има много минуси Apple пред Android! За тези, които решат да го ползват или тези, които са ползвали телефон с две карти качвам няколко снимки и ще поясня какво точно имам в пред вид под не удобен! При андроида при набиране избираш от коя карта да набереш, обаче при ябълката не е така- влизаш в контакта и от preferred data plan избираш от коя карта да се обадиш! Може също така на всеки контакт да зададеш автоматично от коя карта да се обаждаш, което е +! Опциите за картите от коя да набираш също не са добре измислени, избираш последно използвана карта/ или на която си получил обаждане от нея да звънне, Sim1 да набира или Sim2!
FaceTime и iMessages работят през мобилната мрежа, като можеш да зададеш само един номер за тях! Телефона е с един модул, което ще рече, че когато говориш от едната карта другата е изключена, което е много кофти, може с пренасочване, но не е безплатно!
Хубавото при смс-те е ,че те пита от коя карта да изпрати смс-а.
Можеш да избираш на коя карта да ползваш мобилните данни!
Надявам се, че в близко бъдеще ще доусъвършенстват тези минуси, в които андроид са доста напред!
Хора, които са ползвали телефон с две карти(Android), няма нищо общо ябълкта с познатите ни телефони с две карти, доста е НЕ удобен и има много минуси Apple пред Android! За тези, които решат да го ползват или тези, които са ползвали телефон с две карти качвам няколко снимки и ще поясня какво точно имам в пред вид под не удобен! При андроида при набиране избираш от коя карта да набереш, обаче при ябълката не е така- влизаш в контакта и от preferred data plan избираш от коя карта да се обадиш! Може също така на всеки контакт да зададеш автоматично от коя карта да се обаждаш, което е +! Опциите за картите от коя да набираш също не са добре измислени, избираш последно използвана карта/ или на която си получил обаждане от нея да звънне, Sim1 да набира или Sim2!
FaceTime и iMessages работят през мобилната мрежа, като можеш да зададеш само един номер за тях! Телефона е с един модул, което ще рече, че когато говориш от едната карта другата е изключена, което е много кофти, може с пренасочване, но не е безплатно!
Хубавото при смс-те е ,че те пита от коя карта да изпрати смс-а.
Можеш да избираш на коя карта да ползваш мобилните данни!
Надявам се, че в близко бъдеще ще доусъвършенстват тези минуси, в които андроид са доста напред!
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Схемата с jailbreak при iPhone мисля че умря още преди две три версии на операционната система.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Масово двусимовите телефони са само с един радиомодул така или иначе,и ако искаш да приемаш разговори на двете карти докато говориш по-едната начина е само с пренасочване на обажданията! Така е и при Самсунг(там дори го имат като функция в менюто,мисля че се казваше интелигентна сим или нещо подобно).
Телефони с два радиомодула(Dual Sim Active)имаха навремето един два китайски производителя и бяха много трудни за намиране в Европа.
Другите неща не виждам какво трудно или неудобно има,като особено ми харесва функцията да можеш да настроил всеки един контакт с коя карта да се избира което за мен е огромен плюс и ти елиминира варианта всеки път да влизаш някъде и да избираш с коя карта да набираш. Тази настройка много малко телефони Андроид е имат,като последно съм е срещал мисля че в Мототола когато ползвах,преди да ги купят Леново. Като цяло всеки един андроид производител сам избира как да си организира dual sim управлението в телефоните си,като това дали ще ти допадне или не,е въпрос на лични предпочитания.
Така че там нещата определено не са цвете също!
Телефони с два радиомодула(Dual Sim Active)имаха навремето един два китайски производителя и бяха много трудни за намиране в Европа.
Другите неща не виждам какво трудно или неудобно има,като особено ми харесва функцията да можеш да настроил всеки един контакт с коя карта да се избира което за мен е огромен плюс и ти елиминира варианта всеки път да влизаш някъде и да избираш с коя карта да набираш. Тази настройка много малко телефони Андроид е имат,като последно съм е срещал мисля че в Мототола когато ползвах,преди да ги купят Леново. Като цяло всеки един андроид производител сам избира как да си организира dual sim управлението в телефоните си,като това дали ще ти допадне или не,е въпрос на лични предпочитания.
Така че там нещата определено не са цвете също!
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
При андроид няма нужда да влизаш някъде, че да избираш с коя карта да звъннеш. Освен ако от настройките не си задал винаги да звъниш от опредвлена карта
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
При iPhone може да влезеш един път и да направиш настройка на на съответния номер с коя карта да го избира по-подразбиране,и да не трябва да избираш всеки път. Същото нещо може да се направи и със всички номера в оказа тела ти,и да си решиш този проблем един път завинаги.
За мен това е по-добър вариант,вместо всеки път да трябва да избирам или да ме пита с коя карта да набирам,или да трябва да влизам в менюто на съответният контакт.
За мен това е по-добър вариант,вместо всеки път да трябва да избирам или да ме пита с коя карта да набирам,или да трябва да влизам в менюто на съответният контакт.
Apple AirPods Pro 2
Apple AirPods Pro 2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone Xs Max
Ето едно подробно ревю на български, при това с двусимовата китайска версия.
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0GRraFGiPt8&feature=youtu.be[/Youtube]
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0GRraFGiPt8&feature=youtu.be[/Youtube]
Re: Apple iPhone Xs Max
Малко по темата: вчера сутринта като, че ли от студа тъч-функцията нещо не работеше. Опитах да отворя накакво приложение (инстаграм), но не искаше да се скролва, пробвах с друго - същата работа. Същевременно можех да излизам от приложенията до начален екран. Само за инфо версията на софтуера е iOS 12.1.1 бета 1 до снощи, предполагам, че може да е от това?
Поздрави!!!
Поздрави!!!
Re: Apple iPhone Xs Max
Намалиха с 50% производството за следващите 3 месеца на iPhone Xs Max. Продажбите спадат рязко, складовете са пълни и магазините нямат нужда от нови количества.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.