Сменя се без проблем, услугата е около 100-130лв в сервиз, ако си сръчен в ръцете става елементарно срещу 40тина лева с батерия от алито или 60тина с батерия от олх.
Аз лично си ги сменям сам и не съм имал ядове.
Apple iPhone Xs Max
Ванка, в оторизиран сервиз ще ти струва около 100 лв подмяната на батерията. Примерно в creativecenter е 114 лв, в dice също може да погледнеш, но там не са посочили подмяната на батерията за този модел колко излиза. За подмяна на батерия на Apple iPhone X искат 70 лв, но той е с 1 година по-стар модел, така че за макса ще искат по-висока цена. Ако приемеш съвет от мен....не сменяй батерията, защото не знаеш дали ще ти допадне телефончето, а трудно ще избиеш 100 лв отгоре за сменена батерия. Ползвай си го, ако решиш да заложиш по-дълго на него, примерно 1,5-2 години, което ме съмнява като те познавам, може да отидеш на вариант смяна на батерията, едва когато падне на 83-84 %. Имам същия модел който зверски бе използван през последната година и батерията му е на 92%, а е закупен на 30 септември 2018 година, така че има живот в батерията на този модел. През последните 10 месеца имах възможност да сравнявам Apple iPhone Xs Max и Apple iPhone 11 pro Max и от първо лице ти казвам, че Xs Max отстъпва отчетливо само при нощен режим.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Re: Apple iPhone Xs Max
Мерси, Жоре! Ще си го оставя вероятно за втори, защото S9+ заминава при майка ми, че S7 Edge е сдал багажа. Просто е угаснал и не иска да тръгне. Засега ще те послушам и няма да сменям батерията, но предвид цената на която го вземам, дори с подмяната на батерията, ще съм пак на оферта пред чисто нов с тази памет.
Радо, мерси за инфото! Предпочитам в оторизиран сервиз да го направя.
ПС. Днес го очаквам телефончето. Ще споделя впечатления за него тези дни.
Радо, мерси за инфото! Предпочитам в оторизиран сервиз да го направя.
ПС. Днес го очаквам телефончето. Ще споделя впечатления за него тези дни.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Телефончето е много пъргаво, но днес ще посрещне новият си собственик, а аз съм едни 150 левчета напред. Добра инвестиция се оказа айфона. Купуваш - ползваш, а после продаваш и почти винаги си избиваш парите, а в най-добрия случай си и отгоре. Идеята ми сега е да си взема iPhone 11 128GB чисто нов от някой онлайн търговец и да си го ползвам на мястото на S9+.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 06 юли 2007, 16:11
Мога да ти кажа само две неща! Първо,Честито за продажбата! Второ,добра идея имашВанката написа: ↑10 юли 2020, 09:42Телефончето е много пъргаво, но днес ще посрещне новият си собственик, а аз съм едни 150 левчета напред. Добра инвестиция се оказа айфона. Купуваш - ползваш, а после продаваш и почти винаги си избиваш парите, а в най-добрия случай си и отгоре. Идеята ми сега е да си взема iPhone 11 128GB чисто нов от някой онлайн търговец и да си го ползвам на мястото на S9+.
Apple iPhone 14 Pro Max (128GB) Space Black
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
Apple Watch Nike SE 2 44mm Cellular
Apple AirPods Pro 2
-
- Регистриран: 03 юли 2022, 15:52
Ще следя с интерес какво се случва с проблема при Вас.chasovnik написа: ↑03 окт 2018, 19:02След няколкодневно ползване установих, че телефонът има проблеми с мобилната мрежа чат-пат и трябва да рестартирам модема (влизам в самолетен режим) за да тръгне. Батерията е чук и пада максимум на 50 % за цял ден ползване, но това с данните си е проблем. Този проблем се появява не само в района на една мобилна клетка, а в различни краища на града, т.е си е проблем на телефона, а не от мрежата -А1.
Nox Vidmate VLC
Ако установя някакви други дори и дребни, но дразнещи проблемчета ще споделя в темата.
Поздрави!!!
Случайно да видя ,че темата е от преди 2г ?!
Много се радвам, че се оттървах от тази марка мобилни телефони, колкото и "шокирани" айфон потребители да има от това мое мнение! Насилвам се да я харесам, ама не! Все ограничения - за това, за онова. За мен, Андро предлага много предимства и екстри, за цената си. И най-важното: с месеци работи, работи нон стоп и не бъгва. Шок! Ццц...