Apple oт olx ?

STE1
Регистриран: 14 окт 2006, 20:35

Re: Re: Apple oт olx ?

Мнение от STE1 » 27 сеп 2018, 16:35

При 10% разлика в цената не си заслужава потенциалният риск , винаги си продавам телефоните в олх но за купуване е доста рисковано.Сайта имаше рейтинг който беше премахнат с което подпомогнаха всички измамници.

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Мнение от iWolff » 27 сеп 2018, 16:44

На мен обявата си ми изглежда наред. Кутията е отворена, така че оправданията за отваряне на кутията чак след като се плати отпадат. Може да си го гледаш колкото искаш, стига да знаеш какво гледаш. Блеклист в България все още няма, така че няма смисъл от проверка на това. А няма и как да е, след като е закупен тепърва вчера. Заключен няма как да е, щом е от А1. Краден със кутия и касова бележка също няма как да е. Има само едно единствено нещо, което не съответства в обявата и то е, че телефона е купен вчера, а обявата е публикувана преди 5 дни, ако някой забеляза това. Но може да е била друга обява първоначално и след това редактирана на настоящата.
Аз няколко пъти съм купувал телефони от OLX в точно такова състояние, каквато е и тази обява. Никога не съм имал каквито и да е проблеми, но аз знам какво да гледам, защото през ръцете са ми минали десетки телефони. Така че взимай някой ползвател на iPhone със теб, но такъв който знае какво да гледа и отиди да го видиш.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

telefoncho
Регистриран: 03 авг 2009, 09:07

Re: Re: Re: Apple oт olx ?

Мнение от telefoncho » 27 сеп 2018, 20:30

То това е, че покрай мен няма много ползватели, а аз до сега съм сменил много, но само android и там съм подготвен. Тука поне мога да се обърна към компетентни хора. Другия вариант е да търся от т.нар. "гаражни" магазини, но не съм ползвал никога и там има риск като цяло. Най-много да се допитам до някой от форума да ме ориентира :)

AngryTele
Регистриран: 20 яну 2015, 14:43

Re: Re: Re: Re: Apple oт olx ?

Мнение от AngryTele » 27 сеп 2018, 22:06

Купувал съм два iphone от ОЛХ, всичко точно. Но! Но цените им [u]вече[/u] са толкова високи, че без лична среща не бих се навил. То все едно да си купиш кола от ОЛХ, с преглед и тест в офиса на доставчика

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Apple oт olx ?

Мнение от algor » 27 сеп 2018, 22:19

[Quote]Най-много да се допитам до някой от форума да ме ориентира [/Quote]

Колега, от кой край на БГ си?
На 3-4 души, напълно непознати и неразбиращи нищо от материята iOS и iPhone съм помогнал и които хора са момели за помощ по същия начин както вас, но писали из други форуми и паланки.

пп. Ако сте от Милано, направо идвам на място да помагам ;)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
algor

Re: Re: Re: Re: Re: Apple oт olx ?

Мнение от algor » 27 сеп 2018, 22:20

[Quote]Нямаше ли тука един продавач на телефони Ралф Джеймс?[/Quote]

Тук не съм го виждал да пише, но ми е приятел момчето и ако търсещия апарат иска, ще му направя връзка с човека. (yes)

telefoncho
Регистриран: 03 авг 2009, 09:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple oт olx ?

Мнение от telefoncho » 27 сеп 2018, 22:32

От София съм. Не е по темата, но е похвално, че има такива хора като теб :)

Потребителски аватар
algor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple oт olx ?

Мнение от algor » 27 сеп 2018, 22:45

В София вършим работа без проблем.:)

chasovnik
Регистриран: 07 юни 2017, 20:20

Re: Apple oт olx ?

Мнение от chasovnik » 28 сеп 2018, 06:37

Вчера си продадох 7+са, но за да съм коректен снимах всичката номерация, която имаше телефона за проверка от кандидат купувачите. Тия лизинговите са ми малко съмнителни в интерес на истината. Доколкото съм чувал това си е цяла мафия, както телефонната и т.н. - купуват се на лизинг най-различни стоки само срещу лична карта и първоначална вноска, след това бай мангал си "губи личната карта" и така приключва с лизинга. На купувачите предлага на цена до 50-60%, а той срещу глоба от 20-30 лв. си вади нова ЛК и отива в следващата верига магазини, които предлагат на лизинг разни работи за продажба.

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Мнение от zazabg » 28 сеп 2018, 08:32

Често сделките ми за скъпи неща приличат на това https://youtu.be/SEEYmpN112c

Отговори