Apple Pay идва в България
Apple Pay идва в България
Услугата за мобилни разплащания Apple Pay съвсем скоро ще бъде достъпна и в България. Невероятно, но изпреварва доста по-наложения у нас андроид и неговия Google Pay, както и Samsung със техния Samsung Pay.
Източник:
https://iphone.appleinsider.com/article ... ugh-monese
Източник:
https://iphone.appleinsider.com/article ... ugh-monese
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Apple Pay идва в България
Предполагам сте наясно че не само трябва да се поддържа от А*, ами и от организациите с картите (банки и др.).
Те ако предварително не са се споразумели с поне няколко банки, изобщо няма да го обявяват.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Инфото по въпроса идва единствено от Монезе.Дано не е партенка от тях, с цел увеличаване на клиентите.
От днес вече REVOLUT имат Apple Pay и за България... Току що пробвах работи без проблем. И май те са най-добре от всички останали доставчици като съпоставим , зареждане и обменен курс.
В Wallet в България изобщо не се показва опцията за добавяне на кредитна карта или карта за лоялност. Само бордни карти могат да се съхраняват.
То за да се появи в Wallet май трябва ъпдейт. Иначе при смяна на региона на iPhone излиза опцията за добавяне на карта в Wallet и ако се добави чуждестранна карта на банка издател с която Apple има договор за Apple Pay би трябвало да могат да се извършват плащания.
Apple и Google имат всичките ви данни, толкова ли се натискате да имат и банковите ви карти?
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Да, или в краен случай ако плащаш с карта на страница с таг за Google Analytics, това потенциално може да ти вземе данните от картата.. А всъщност аз не виждам проблем да ми имат номера на картата, тъй като на дали точно тези две компании ще се опитат да крадат пари от сметката ми...