Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
[Quote]Докато технологичният свят спекулираше в навечерието на премиерата на новите iPhone 6 и iPhone 6 Plus, един от най-упоритите слухове бе този, че апаратите ще имат здрави сапфирени дисплей.
Това твърдение идваше от факта, че Apple е сключила поредица от сделки с доставчици на компоненти, изработени с този материал и предвид неговите качества, подобен ход изглеждаше логичен.
Оказа се обаче, че новите iPhone модели използват сапфир в минимални количества - например при TouchID сензора и в покритието на лещата на задната камера. Освен това само по-скъпата версия на Apple Watch използва този материал по дисплея си.[/Quote]
Източник: https://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8/%D0%91%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5-iPhone-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82-94956.html
Това твърдение идваше от факта, че Apple е сключила поредица от сделки с доставчици на компоненти, изработени с този материал и предвид неговите качества, подобен ход изглеждаше логичен.
Оказа се обаче, че новите iPhone модели използват сапфир в минимални количества - например при TouchID сензора и в покритието на лещата на задната камера. Освен това само по-скъпата версия на Apple Watch използва този материал по дисплея си.[/Quote]
Източник: https://www.kaldata.com/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8/%D0%91%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5-iPhone-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0%D1%82-94956.html
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Пак ли гроздето стана кисело, Росене или там какъвто си?
Re: Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Пак ли истината БОЛИ? :D
п.п. 6(+) имаш ли? НЕ! Къде си тръгнал да "изпреварваш неуверен"? Имам смартфон, който ги слага в "малкото си джобче" и 2-та модела... (woo)
п.п. 6(+) имаш ли? НЕ! Къде си тръгнал да "изпреварваш неуверен"? Имам смартфон, който ги слага в "малкото си джобче" и 2-та модела... (woo)
-
- Регистриран: 16 юли 2007, 12:16
Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Може... но може и да имат. Дет са вика шанса е 50 на 50 - или ще имат или няма да имат. С това заглавие трепете рибата!:D
Re: Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Според теб какъв е "шансът" компания която има технология за това производство да се "обвърже" с Apple, след нагледният пример с GT Advanced Technologies?
Според мен - 0%
Според мен - 0%
-
Re: Re: Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
"шансът" компания която има технология за това производство да се "обвърже" с Apple" - нямам идея
шанса Apple да нямат сапфирен дисплей -
Чети бавно!
"50 на 50 - или ще имат или няма да имат"
шанса Apple да нямат сапфирен дисплей -
Чети бавно!
"50 на 50 - или ще имат или няма да имат"
Re: Re: Re: Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Ти чети бързо... :P
Шансът Apple да има технология/фабрика за производство?
(според мен 0%, не им се получи да "вземат" на безценица GTAT - това да не ти е БГ).
Няма и да имаш, ГОЛЕМИТЕ се учат от грешките на млаките (GTAT) и не ги повтарят... ;)
Шансът Apple да има технология/фабрика за производство?
(според мен 0%, не им се получи да "вземат" на безценица GTAT - това да не ти е БГ).
Няма и да имаш, ГОЛЕМИТЕ се учат от грешките на млаките (GTAT) и не ги повтарят... ;)
-
Re: Re: Re: Re: Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Ти го обърна на анкета вече. Мъчиш се да измислиш въпрос на който отговора да ти хареса.
Поправи си заглавието! Източника ти превежда с гугъл транслатор. Сам можеш да се сетиш, че трабва човешка намеса.
Поправи си заглавието! Източника ти превежда с гугъл транслатор. Сам можеш да се сетиш, че трабва човешка намеса.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Ти СЕРИОЗНО ли? :D:D:D
Новината не съм я измислил/писал аз, ако не можеш да го проумееш... (no)
За другото не искам да го коментирам, сети се сам - защо... :P
[Quote]Сам можеш да се сетиш, че трабва човешка намеса. [/Quote]
Да, трябва, да влизаш в часовете по Български език и литература ;)
В 2025 ако/може би/ще имат, какво те "топли". ИЗДЪНИХА се и то както си трябва, по Епълски... (woo)
Новината не съм я измислил/писал аз, ако не можеш да го проумееш... (no)
За другото не искам да го коментирам, сети се сам - защо... :P
[Quote]Сам можеш да се сетиш, че трабва човешка намеса. [/Quote]
Да, трябва, да влизаш в часовете по Български език и литература ;)
В 2025 ако/може би/ще имат, какво те "топли". ИЗДЪНИХА се и то както си трябва, по Епълски... (woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Бъдещите iPhone модели може изобщо да нямат сапфирен дисплей
Защо изобщо е коментирате тая измислена обратна компания. Телефона им изостава с години от конкурентите. Клиентите им са зомбита които нямат пари но заради марката се редят на опашки пред магазините жалка и тъжна картинка...(no)