Бихте ли си купили iPhone от сайтове като ALLGSM, Buy Best и подобни?
Бихте ли си купили iPhone от сайтове като ALLGSM, Buy Best и подобни?
Един колега ме пита откъде е най-добре да си купи iPhone, като се е насочил към iPhone 14 Pro.
https://www.pazaruvaj.com/p/iphone-14-p ... overviews/
Като вѝдя цените в различните сайтове в pazaruvaj, ми излиза много подозрително как една групичка сайтове го имат за 1990 лв, а други, познати на мен по име сайтове, го имат за 2300-2380 лв. Защо и по какъв начин тези първите сайтове продават телефона за 1990 лв? Да не би да са импортирани телефони от друг регион?
В amazon.de iPhone 14 Pro 128 GB го виждам за €1087, което е по-скъпо от нашите магазини за 1990 лв.
Вие купували ли сте си iPhone от тези български магазини с ниските цени? Има ли някакви проблеми с телефоните?
https://www.pazaruvaj.com/p/iphone-14-p ... overviews/
Като вѝдя цените в различните сайтове в pazaruvaj, ми излиза много подозрително как една групичка сайтове го имат за 1990 лв, а други, познати на мен по име сайтове, го имат за 2300-2380 лв. Защо и по какъв начин тези първите сайтове продават телефона за 1990 лв? Да не би да са импортирани телефони от друг регион?
В amazon.de iPhone 14 Pro 128 GB го виждам за €1087, което е по-скъпо от нашите магазини за 1990 лв.
Вие купували ли сте си iPhone от тези български магазини с ниските цени? Има ли някакви проблеми с телефоните?
Re: Бихте ли си купили iPhone от сайтове като ALLGSM, Buy Best и подобни?
Купувал съм айфон от allgsm и няма никакъв проблем с телефона. Може би не плащат нещо при внасяне или някакъв данък, определено има някаква тънкост.
И аз съм купувал от байбедт без проблем
Да, и не само. Също и от swipe и flip, айфоните са си едни и същи навсякъде.
Pixel 8
Въпросът е като се опре до гаранция от тези сайтове како става
Въобще даже никога не бих си купил "огризката", колкото и да го възхваляват и превъзнасят в култ.
Чувал съм, че BuyBest(и вероятно събратя му Allgsm) изпращат без опция Преглед, а какво да говорим за и Тест. Какво се случва, ако ти изпратят разопакован телефон? Също така не искат да върнат цялата сума за разопакован телефон.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
На мен citytel ми бяха пращали телефон без преглед,ноо... телефона беше запечатан и всичко си беше наред!JKRL написа:Чувал съм, че BuyBest(и вероятно събратя му Allgsm) изпращат без опция Преглед, а какво да говорим за и Тест. Какво се случва, ако ти изпратят разопакован телефон? Също така не искат да върнат цялата сума за разопакован телефон.
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Взимал съм един iPhone 13 и 3-4 Андроида оттам.
Всички бяха разпечатани, но нови. Не се е стигало до гаранция, надявам се и да не се стига :]]]
Всички бяха разпечатани, но нови. Не се е стигало до гаранция, надявам се и да не се стига :]]]
Ноте 11 про дойде отворен и вкл. , но си работи безупречно вече година .