Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
Това не е приемлив вариант за телефон, който струва 2300лв, а и не мисля, че имат много такива бройки, тъй като телефонът се продава масово от съвсем скоро. Понякога по такива телефони има драскотини, а моят беше в перфектно състояние!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
Абе да ти кажа в момента съм на един плаж в Судан и около мен има няколко китайски туриста всички са с айфони има само двама с китайски телефони виво и хуавей
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
Този с Huawei - a e дпносникът сигурно ;)
Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 10:50, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
Първата година е с международна гаранция и ремонта е 7 дни пише си го на apple.com подръжка
Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
Днес минах през Istyle в мол Сердика да попитам за моя кютюк 7+, на който батерията държи около 10-12 часа какво мога да направя. Тия ме убиха: диагностика 24лв с ДДС, смяна на батерия в гаранция на телефона само 69лв с ДДС. Според тях Епъл поемали само хардуерни проблеми, а батерията е в графата "други". Ако съм искал да им дам около 100 кинта ще ми я сменят без гаранция, че ще държи над тези 12 часа и ръчкане, примерно около 4 часа през мобилната мрежа.:X:X:X:X:X:X
Re: Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
А какво здраве на батерията ти показва в Battery Health?
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
96% от м.Август до днес.
Re: Re: Re: Re: Frozen screen Iphone X - Теленор сервиз
96% за 9 месеца употреба е нормално. Батерията си ти е напълно наред. Вече как го ползваш лично ти и как го товариш е друго. Ако от тези 12 часа на батерия имаш 5-6 часа с включен дисплей, няма какво повече да искаш. И аз имах 7 plus миналата година и по същия начин с около 5 часа екран вечер ми беше на 35-40% батерията. Сега със iPhone X положението е същото, като телефона е чисто нов със 100% Battery Health.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm