IGO8 Navigaciq

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: IGO8 Navigaciq

Мнение от keyone » 08 фев 2009, 17:56

От интерес да попитам, кой е тоя друг форум??

fuckoff
Регистриран: 15 окт 2006, 23:05

Мнение от fuckoff » 08 фев 2009, 18:22

Ще да е форум с постове от бъдещото, защото igo за iphone няма. А naidenoff нещо яко се объркал.

Чак и някакъв назидателен тон държи лапето.

naidenoff
Регистриран: 19 яну 2007, 18:20

Мнение от naidenoff » 08 фев 2009, 18:55

Ела да те почерпя една бира че ме подмлади;))
Това с "лапето" направо ме расмя,е прибави още 25-30 години?
Та IGO8 за iPhone има:
http://www.youtube.com/watch?v=-6bC1MIhn44

http://www.youtube.com/watch?v=XgmzpqvLJ-M&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oWFvESNupiw&feature=related

Или сега ще кажеш че това не е iPhone?
Май тея от CeBit всички са от бъдещето?
Или там се представяха готови продукти,поправиме ако греша?
Представянето е юли месец а в iTunes App Store се появи декември
Имам познат който си го купи от сторето и си го ползва,но на мен в момента не са ми излишни 150$

Ето и официалната информация с дата:6.03.2008

http://www.engadget.com/2008/03/06/video-nav-n-gos-igo-my-way-8-gps-iphone-ipod-touch-edition/

Та нещо яко съм се объркал,а?

fuckoff

Мнение от fuckoff » 09 фев 2009, 00:15

naidenoff,

лапешкият акъл не е функция на възрастта, а на едни други работи.

Щом за теб статия в engadget e официална информация, а клипче в youtube доказателство, трябва да се признае, че съм имал честта да споря с възрастен човек, който вярва в дядо Мраз. Щом си възрастен, значи трябва да си спомнят този много симпатичен старец, който радваше детските ни сърца през социализма.

Явно на твоя приятел за $150 са му докарали някакви не съвсем легални медикаменти и той е видял igo на iphone. Добър му е дилъра, няма спор. Предупреди го твоят приятел, че не би трябвало да шофира в това състояние, дори да е навигиран от този превъзходен продукт igo за iphone. Криминализирано е.

Аз, разбира се, веднага ще се извиня и върна всички думи назад, ако подкрепиш твърденията си с едно скрийншотче от apple store, където явно да е видно как можеш да си поръчаш igo.

naidenoff

Мнение от naidenoff » 09 фев 2009, 12:12

Както виждам имаме си голям психолог в форума:))
Смешно е човек с ник fuckoff да ми определя акъла и др.Явно Дядо Мраз доста голям подарък ти е дал (или взел,това не е доказано) че с умиление си спомняш за него.Или още живееш в социализма и на нищо друго невярваш,освен на стенвестника публикуван от партията-майка?
Статията в engadget е първата която се появи като новина?а след това я преписаха и други.Дори и тук:
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=8241
А клипчетата от Youtube са от изложението CeBIT 2008.Извинянай ама на такъв голям форум и да ми кажеш че това е фейк и да не го приема за вярно?Сори,ама тоя Дядо Мраз май много ти е повлиял през детството?
За едно нещо си прав.Да ,моя познат не го е изтеглил от Сторето а го е поръчал онлаин и са му даставили пълния пакет за инсталация+чипа с картите.За съжаление България я нямя.
Проверих но вече в Сторето я няма (явно политиката на Apple и Google нещо се разминава) но целия Декември беше като топ оферта?
Ако държиш ще помоля за линка на фирмата дистрибутор в Испания (защото момчето си живее там) за да се убедиш сам?

А ето още една новина?Но нито е потвърдена,нито отречена.Ще почакаме и ще видим?
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=9148

fuckoff

Мнение от fuckoff » 09 фев 2009, 20:09

naidenoff,

Ти не гледай ника, а се съсредоточи върху фактологията. Приеми, че в мрежата има адски много слухове, лъжи и откровени измами. Даже повече от дядо коледовците по коледа. Също така приеми, че може да говориш глупости на разни неинформирани твои приятелчета и те да те гледат като извънземен, но винаги рискуваш да попаднеш на някой малкооо осведомен и да станеш за смях.

Както този път.

Имах известни подозрения, че iphone си виждал само на снимка и май си е така. Кажи ми, моля те, къде ще завре твоят измислен приятел този чип, който са ми изпратили от igo. На мястото на СИМ картата ли? Кажи ми как се инсталира софтуер на нехакнат айфон без да се използва епъл стор? Или въпросното igo е само за джейлбрейкнати апарати? Ще умра от смях.

Дай линк, дори от кеша на гугул, където се ПРОДАВА igo. Дай снимка на пакета. Дай нещо различно, от малоумни статии.

Айде остани си със здраве и ако наистина си излязъл от лапешките години е време да коригираш поведението си.

naidenoff

Мнение от naidenoff » 09 фев 2009, 23:20

Дай да видим фактологията?
За теб всичко е лъжа и слух,сигурно така те е научил твоя вожд и учител Гей Станишев?
Дори и на информация от този сайт,ти казваш че е измислица.Интересно ми е да видя мнението на модераторите?
Такова чудо като CeBIT няма,има само конгресите на Позитано 20 и е препоръчително да се отиде с трамвай?
Не знам дали съм станал за смях,но ти определено стана?
Винаги има по-осведомени от мен по въпросите със софтуера и хардуера на дадена марка,но определено това не си ти?
За Кравите и другия добитък не коментирам,там сигурно си специалист?
iPhone съм виждал само в филм на Спилбърг и сегашния си телефон съм го маскирал 1:1 с iPhone ама отвътре си е чисто и просто телефон с шайба и кабел.Мисля че марката е ТА211.
Моля те смили се над мен и ми покажи един,та и аз да пипна най-после тая ябълка?
Та на въпроса ти:
Чипа се слага вътре в телефона,под батерията.За целта,първо купуваш от Хоремага,клещи (Тип "Конски"),два пирона и ножовка?
Изрязваш задния капак с ножовката.С клещите махаш батерията (Няма да ти трябва повече,караи на слънчев заряд,без друго се говори за Екология) и с пироните прикрепяш чипа на задната страна?
Акселерометъра (който следи за ориентацията на телефона) командва работата на GPS. Необходимо е да застанеш гледайки в посока Изток и да държиш телефона напълно хоризонтално. Има няколко приложения които предлагат нивелир и могат да ти помогнат за тази цел. След като заемеш тази позиция, влизаш в GPS настройките и докато си там, бавно клякаш до позиция "голяма нужда в гората". В този момент ще можеш да се свържеш с всеки сателит наоколо.Внимавай за не застанеш на Запад,тагава има вероятност за се самоинсталира Том-Том 7 и да покаже пътя към Москва,а там газта е скъпа?

Понеже явно си зле с английския и не разбра нищо от клипа на CeBIT,пуснахме вербална нота до Кремъл,от утре всички клипчете в Тубата да са със субтитри на руски.
Путин обеща,какво да се прави приятелче е?
А и го поткупих с един ментак на iPhone.

За сведение на незнаещия:освен iTunes (то незнам още кой го използва)

SYDIA
iFunBox
iSBS
и още други,но аз ползвам тези?а и кабела на БТК-то

fuckoff

Мнение от fuckoff » 10 фев 2009, 09:51

лапе,

след абсолютно безсъдържателният ти и неинформиращ пост останаха пак същите въпроси. Ще ти ги напиша ясно за да няма разминаване:

1. Къде точно се продава igo за iphone?
2. Къде е официалната страница на този продукт?
3. Къде се монтира "чипа" от продукта igo за iphone?
4. Как се пуска cydia на немодифициран iphone?

Не се излагай повече ами се извини на аудиторията, че си излъгал и си ги заблудил. Няма да те убият за такова нещо, но ще запазиш поне малко достойнство.

И преди да си се разпенил отново и да напишеш глупости те моля да се съсредоточиш върху въпросите по-горе.

naidenoff

Мнение от naidenoff » 10 фев 2009, 18:18

Не виждам защо поста ми да е неинформиращ за теб.Вече знаеш как да използваш GPS на iPhone,ако ти се наложи?
С сигурност излагащият си Ти,а не аз?
Хората от този форум който ме познават лично знаят много добре за какво говоря?Доста писма получих на мейла,който повярвай не са лицеприятни за Теб?
Написаното по-горе беше за тяхно удоволствие.
Ще ти отговоря на въпросите за пореден и последен път,защото несмятам повече да се занимавам с теб.Безинтересен си и заядлив?Сигурно е от възрастта ти,да ме прощаваш.

1. Къде точно се продава igo за iphone?

Ами прочети внимателно линковете които съм ти дал (Ако не разбираш езика,има преводачи)

2. Къде е официалната страница на този продукт?

В линка от МобилеБългария се споменава една фирма,в клипа от CeBIT също?(Вече може да са пуснали субтитрите)
Ами размърдай си пенсионерския мозък и свърши нещо сам,на готово всичко нестава?

3. Къде се монтира "чипа" от продукта igo за iphone?

Цитат:

Едното е с нормален хардуерен GPS модул, който се включва в серийния порт на iPhone или iPod Тouch и използва Google Maps за позициониране. Другият вариант е LocoGPS ключодържател, който предава GPS сигнала чрез Wi-Fi мрежа - достътъчно е към нея да свържете iPhone или iPod и след това да видите къде се намирате...............компанията е успяла да интегрира популярния софтуер за навигация под Windows Mobile - iGO, като обяви, че ще изчакат мечтания SDK, за да направят пълна функционалността на програмата. Към този модул ще има и слот за SD карта, на която ще се съхраняват картите за навигация.

mobilebulgaria.com 06.03.2008

4. Как се пуска cydia на немодифициран iphone?

Тука си прав,това е нъвъзможно,но незнам дали останаха немодифицирани апарати при положение че процедурата трае 10 минути
а след това възможностите на iPhone са напрактика неограничени.Повярвай че дори и прехвалената Америка ги модифицират (Сигурно някое Българче ги е светнало)
Защото Американците не обичат да са зависими от някой,та било то и Apple.
В тази икономическа криза се научиха и те къде е сладкото?

Та остани си със здраве?И си намери някой Форум за твоята възраст?

Отговори