iOS 16 вече е достъпен за update
Re: iOS 16 вече е достъпен за update
функцията си работи без проблем само на абонати на виваком и след като са го активирали със смс на номер 1701 start wifi. След което се свързваш в wifi мрежа, след като си влезнал вече в самолетен режим и ще ви изпише vivacom wifi работи без забележки, за което браво на оператора. Лошото е че другите два не го преслагат а така се пести и батерия на телефона, неудобството на места без мрежа а и не заема абоната ресуср от мрежата като си примерно в wifi покритие....
Бихте ли проверили на iOS 17 в Настройки>Основни>За устройството почти накрая където пише Оператор, коя версия показва?
54.8.3 Ако съм те разбрал правилно, това е в графата есим?
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Да, точно., само че при мен е с А!1
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
При мен не се получава. Пращах СМС и даже при CHECK, ми изписва, че услугата VOLTE не ми е активна, което не е вярно. Имам си VOLTE и го тествах.mjoy383 написа: ↑14 юли 2023, 06:33функцията си работи без проблем само на абонати на виваком и след като са го активирали със смс на номер 1701 start wifi. След което се свързваш в wifi мрежа, след като си влезнал вече в самолетен режим и ще ви изпише vivacom wifi работи без забележки, за което браво на оператора. Лошото е че другите два не го преслагат а така се пести и батерия на телефона, неудобството на места без мрежа а и не заема абоната ресуср от мрежата като си примерно в wifi покритие....
Може ли някой да изпрати скрийншоти, интересно ми е това да го видя как изглежда?
аз мога да кача
дава ми прекалено голям файл:(