iPhone - 16GB или 32GB?

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Re: iPhone - 16GB или 32GB?

Мнение от stefanicio » 06 мар 2014, 13:53

[Quote]направо не мога да разбера как всички са с айфони:( ама и аз искам де[/Quote]
Приятелю, би ли споделил повече информация за теб, за възможностите ти и за това какви изисквания имаш към смартфона си? По думите ти изглежда, че искаш iPhone понеже другите (които и да са те) имали такъв. Това е най-голямата грешка, да избереш нещо, понеже някой друг го има и искаш и ти. Аз лично си мисля, че за по-малко пари, отколкото предполагаш, можеш спокойно да си вземеш някой флагман с Android, който не само да ти върши повече работа, а и да ти хареса безкрайно повече отколкото iPhone.

Jul 72
Регистриран: 29 дек 2004, 11:53

Мнение от Jul 72 » 06 мар 2014, 16:13

Добре де - той иска айфон, какво толкова има. Не мога да разбера това - някой иска нещо и веднага се почва, ама ти що не вземеш друго. Ако беше питал - какво бихте казали да избера между андроид и айфон тогава е друго. Отделен е въпроса, че принципно си прав за забележката, че понеже и другите имат и той да го има, но пък това си е право на всеки, което за щастие го има.

ПП - понеже ползвам и двете системи само ще замълча. При това как се казва сега - имам флагмани :D

ПП2 - На въпроса за 16 гига дали са достатъчни. Пак каквам - много е относително. На мен лично ми стигат, но е изключително субективно. За едни кола с 1.6 мотор е прекрасна, за други е спънат кон. Ако не държиш на филми, ще ти стигне. Лично на мен 42' ми малеят като зяпам, какво остава да се кьоравя на малкия дисплей на телефон.

stefanicio
Контакти:

Мнение от stefanicio » 06 мар 2014, 16:36

[Quote]Добре де - той иска айфон, какво толкова има. Не мога да разбера това - някой иска нещо и веднага се почва, ама ти що не вземеш друго[/Quote]
Отговора е съвсем прост. Понякога, хората с по-малко познания в определена сфера си правя неправилни заключения за нуждите им. Няма нищо лошо да погледне настрани от Apple и да помисли дали някой Android телефон няма да му върши повече работа. В неговия случай изглежда все едно както казваше дядо ми: \"Гащи няма, шапка иска\". iPhone-ите са скъпи и за по-малко пари може да си вземе нещо, което наистина може да му върши повече работа или да го харесва повече. Разбира се (с риск да го обидя), на мен ми се струва, че търси iPhone, за да може да го цопне на масата в кафето с гърба нагоре и нахапаната ябълка да блести и събира погледите. В такъв случай, нито един Android телефон не може да му донесе търсения ефект ;)

Jul 72

Мнение от Jul 72 » 06 мар 2014, 17:22

Остави всеки да се прецени какво иска. На мен лично някой като ми каже, ама що не вземеш нещо друго, при положение, че съм си направил вече избора ....

Както и да е (beer)

Сега да обсъждаме статуса на човека - материален, социален, не ни е работа и не искам да го правя :)

stefanicio
Контакти:

Мнение от stefanicio » 06 мар 2014, 17:33

Прав си напълно и се извинявам за коментарите ми, ако са обидили някого. Не това ми е целта.

По темата. Аз използвам 16 GB версия на смартфона си и не само, че ми стига, а и е повече от половината е свободна. Все пак, обаче, трябва да се има в предвид, че не играя игри, не гледам филми и съм от този тип меломани, които харесват 10-15 песни в дадения момент и ги въртя докато ми втръснат, след това ги трия и качвам други 10-15 песни. Все пак, всеки трябва сам да си прецени нуждите и начините на използване на устройството, за да си прецени дали няма да може да мине и с 16 GB версия, понеже разликата в цената наистина е доста голяма :)

Jul 72

Мнение от Jul 72 » 06 мар 2014, 17:38

(yes)

Ivo32
Регистриран: 04 мар 2014, 12:11

Мнение от Ivo32 » 07 мар 2014, 14:36

Определено за нищо не се обиждам и да, наистина искам да имам iPhone, защото смятат, че е доста красив като аксесоар и определено не ми харесват другите телефони - чисто дизайнерски. Другата причина е, че просто съм си наумил да имам iPhone и това си е - докато не си купя въобще няма да мирясам. И не, не смятам да го тупвам на масата в заведения, и без това не ходя толкова много по заведения. Определено вече смятам, че 16GB няма да ми стигнат.

Все пак дайте предложения за Андроид телефон - пък да видим, нещо може и да ми хареса.

stefanicio
Контакти:

Мнение от stefanicio » 07 мар 2014, 14:40

Щом харесваш дизайна на iPhone, погледни и HTC One. HTC и Apple имат споразумение за дизайн помежду си и HTC доста наподобява външно iPhone. Алуминиев корпус, който стои прекрасно в ръката. Проблема му обаче е същия като на iPhone. Няма слот за карта, но поне е по-евтин ;)

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/gallery/3506/htc-one

surr3a1
Регистриран: 18 ное 2007, 02:27

Мнение от surr3a1 » 07 мар 2014, 17:09

Аз пък съм напълно на мнение, че 16GB ти стигат.

Досега съм имал почти всичките Айфони и винаги с 16GB.

Ако качваш много големи игри или филми - ще го напълниш много бързо.

Иначе няма какво толкова да се притеснява човек.

В края на крайщата можеш по всяко едно време да изтриеш едно и да качиш друго нещо... какъв е тоя зор всичко да ти е на телефона по всяко едно време.

Поздрави!

Ivo32
Регистриран: 04 мар 2014, 12:11

Мнение от Ivo32 » 07 мар 2014, 18:05

супер много мерси за предложението, изглежда добре, ще го потърся, за да видя как е и на живо;)

Отговори