iPhone - 16GB или 32GB?
iPhone - 16GB или 32GB?
Здравейте, нуждая се много спешно от съвет? Има ли някой, който използва iPhone 16GB - искам да го попитам дали е довоелн и дали му стига паметта на телефона - музика, снимки, видео, апликации и т.н.? Разликата в цената между 16GB и 32GB не е никак малка, та затова ми трябва мнение.
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Re: iPhone - 16GB или 32GB?
Приятелю, това е въпрос, който трябва да зададеш на себе си, а не на другите. Как може някой да ти каже дали паметта ще ти стига или не? Прецени си сам. Иначе правилото винаги е да си купиш най-доброто, което можеш да си позволиш. Можеш ли да си вземеш 32 GB вземи си него.
Напълно разбирам, но цената за 32 GB определено ще ми дойде нанагорно. Затова искам да получа мнение от някой, който използва 16 GB дали е доволен и какво би ми казал. Принципно мога да изчакам до края на седмицата, но наистина ми е спешно и искам да събера колкото се може повече мнения.
Мисля , че свободната памет е ~13GB. За музиката може да подбереш формат, който заема малко място. Снимките не са проблем. Обикновено се прехвърлят за гледане на по-голям екран. Видеото обаче ще ти напълни паметта доста бързо. Същото важи и за 3D игрите. Все пак има дребни програми и игри от по няколко MB. Такива може да инсталираш стотици.
:| аз съм с 16ка, като след джейл, ако ще го джейлваш де, то ще имаш още по-малко.
Та за 16 гига, ами малко е, еле пък, ако си някой меломан. Вариант са ти облаците, ама там - знаеш душат и гледат всички.
Лично аз бих ти препоръчал 32гига. Ама е до парички и нужди ;)
Та за 16 гига, ами малко е, еле пък, ако си някой меломан. Вариант са ти облаците, ама там - знаеш душат и гледат всички.
Лично аз бих ти препоръчал 32гига. Ама е до парички и нужди ;)
точно да, става въпрос за пари, затова искам много добре да обмисля всичко, а досега не съм ползвал iPhone. от това, което разбирам досега е, че 16GB няма за никъде да ми стиганат!
Не е баш така - за музика и за клипове става, но за филми - сам разбираш, че е малко. То пък филм на мобилен телефон малко ми се вижда абсурдно да гледам, но е до човек.
Аз лично бип ти препоръчал ПОНЕ 32гига (coffee)
Аз лично бип ти препоръчал ПОНЕ 32гига (coffee)
Aко не ти е зор айфона взимаш андроид телефон с (32+32)GB за същите пари, че и по-малко.
No brainer! :P(woo)
No brainer! :P(woo)
е запънал съм се и си искам iPhone - то това е драмата, ама явно се е видяло, че ще трябва да се бръкна повече, за да взема 32 GB. От всичко, което ме посъветвахте оставамс впечатление, че хората които си вземат 16 GB след това съжаляват
ПОНЕ:) Аз 32GB ще ми е много зор да събера парите, за да си купя:| направо не мога да разбера как всички са с айфони:( ама и аз искам де. А филми няма да гледам със сигурност, не мога на такова малко екранче