iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S -iPhone 3G S ще струва 719 евро в Италия?
И в кой от големите БГ магазини ще ти го свържат към ПЦто за да ти направят този кеф?!? Въпросът си е много логичен в предвит страната в която живеем.......
Можеш да разбереш по номера на модела на гърба, 3GS e A1303 , a 3G A1203 или A1241.
При пускане на телефона има достатъчно разлики по които да разбереш - автофокус, видеозапис, компас, гласово управление....
При пускане на телефона има достатъчно разлики по които да разбереш - автофокус, видеозапис, компас, гласово управление....
board много благодаря за инфото. Тъй като не сам запознат много с Iphone затова ме инетресуваше. А това означава ли че ако сложиш новата OS на стария Iphone 3G няма да има на него компас, автофокус, гласово управление... и това ще е разликата. Защото ако и на него се появят тези неща то остава да гледаш само номера които казжваш.
P.S. deezel за теб едни неща са глупави в една сфера за мен са други в друга сфера. Така че те умолявам не се изказваи по този просташки начин. Мен не ме притеснява да питам нещо което не знам и в това няма нищо лошо и странно. Може би това е един от успехите в живота. За да питам вас разбиращите значи не го знам и имам нужда от помоща Ви.
P.S. deezel за теб едни неща са глупави в една сфера за мен са други в друга сфера. Така че те умолявам не се изказваи по този просташки начин. Мен не ме притеснява да питам нещо което не знам и в това няма нищо лошо и странно. Може би това е един от успехите в живота. За да питам вас разбиращите значи не го знам и имам нужда от помоща Ви.
Малко логическо мислене спестява цял постинг - как според теб софтуерът ще добави автофокус и компас, като за това се изисква определен хардуер?
Запомни от мен че в този живот няма никаква логика на нещата. Цял ден в работата и живота се сблъсквам с нелогични неща. Неща които би трябвало да бъдат ясни и както казваш логични.
Аз пък съм останал с противоположно впечатление - 95% от нещата в живота ми са необоримо логични.
ти значи си пълен щасливец за което благородно ти завиждам. :))
Да, при пускане на телефона определено вече не е проблем да се направят разликите
Re: Apple iPhone 3G S
добра новина за желаещите да го закупят
iPhone 3Gs 16GB
Цена: 1469.00 лв. (с ДДС)
Разсрочено плащане с TBI Credit: 3 месеца 4 месеца 6 месеца 7 месеца 9 месеца 10 месеца 12 месеца 15 месеца
Приблизителна месечна вноска: 120.05 лв.
За повече информация:0800 11 899
Очаквана дата на доставка: понеделник 22 юни, 2009.
Ако сте клиент от София и поръчате този продукт преди 13.00 часа, може да очаквате доставката още на същия ден.
Уважаеми клиенти, моделите на iPhone, предлагани от Global Co, са европейска версия, фабрично отключени и работещи с всички мобилни оператори без използването на допълнителни устройства или друга хардуерна намеса в телефона или SIM картата ви.
Избирайки iPhone от Global Co получавате свободата да обновявате спокойно системния софтуер на вашия телефон, без това да води до нарушена функционалност или блокиране на телефонната услуга.
iPhone 3Gs 16GB
Цена: 1469.00 лв. (с ДДС)
Разсрочено плащане с TBI Credit: 3 месеца 4 месеца 6 месеца 7 месеца 9 месеца 10 месеца 12 месеца 15 месеца
Приблизителна месечна вноска: 120.05 лв.
За повече информация:0800 11 899
Очаквана дата на доставка: понеделник 22 юни, 2009.
Ако сте клиент от София и поръчате този продукт преди 13.00 часа, може да очаквате доставката още на същия ден.
Уважаеми клиенти, моделите на iPhone, предлагани от Global Co, са европейска версия, фабрично отключени и работещи с всички мобилни оператори без използването на допълнителни устройства или друга хардуерна намеса в телефона или SIM картата ви.
Избирайки iPhone от Global Co получавате свободата да обновявате спокойно системния софтуер на вашия телефон, без това да води до нарушена функционалност или блокиране на телефонната услуга.
Re: Apple iPhone 3G S
Предполагам, че офертите на Глобул ще са доста по-приемливи, особено тези, които са с договор. А също и възможността да се разчита на по-легализирана сервизна поддръжка.
Все пак Глобал Ко (както винаги) дава възможност на най-нетърпеливите, които искат да са сред първите сдобили се с излязло на пазара устройство и мисля, че е нормално тази възможност да се заплаща по-скъпо.
Все пак Глобал Ко (както винаги) дава възможност на най-нетърпеливите, които искат да са сред първите сдобили се с излязло на пазара устройство и мисля, че е нормално тази възможност да се заплаща по-скъпо.