iPhone 3G S

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Re: Apple iPhone 3G S

Мнение от jamesjames » 29 юни 2009, 16:20

"Резултатът изненадва дори и Apple, която очакваше два пъти по-висока скорост на браузване, съобщи medialets.com."
Очаквали са скоростта на браузване да е два пъти по-висока ли? Т.е. реално е два пъти по-бавен от планираното? Май не си се изразил много коректно.
На мен ми е интересно с тоя dolfin или там, какъвто е, какво ще се окаже...

sofiabos
Регистриран: 24 апр 2009, 09:35

Мнение от sofiabos » 29 юни 2009, 18:12

Виж тази таблица приятел и ще разбереш че Apple са изненадани положително а именно че телефона е по бърз от предходния модел не 2 пъти а 3 пъти!!!
За протокола:
телефона е по бърз 3 пъти и от основния си конкурент Palm Pre.Друго интересно което забелязах сега е че при старата ОС 3G разликата е 3 пъти в сравнение с новата ОС 3.0.
Браво на Apple!

http://www.technews.bg/info.php?id=13104

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 29 юни 2009, 18:21

Айде посмали малко при сравнението с Pre. Апаратно са почти еднакви, дори аз бих предположил, че TI Omap3 (на Pre) e по-добрият вариант. Все пак Apple от скоро получиха лиценз за ARM, а TI са водещата компания от много години.
Ето тук един реален тест : http://www.youtube.com/watch?v=rGof1tPqIBE&eurl=http://www.gsmdome.com/palm/iphone-3gs-versus-iphone-3g-and-palm-pre-speed-test-video_6907&feature=player_embedded

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 30 юни 2009, 11:05

Да цитирам:"...Ние лично без съмнение можем да твърдим, че iPhone 3GS е по-добър от всички други мобилни телефони, които са на пазара в момента. Комбинацията от по-добър хардуер и страхотен софтуер е такава, че останалите производители на мобилни телефони имат тема размисъл за поне още година напред..."
Ех-е-е-ей,истински бисер!Кои са "Ние"?Допускаш,че всички потребители желаят едно и също?!?!Аз например се чудя какво се прехласвате по капацитивния дисплей.Предпочитам физически да усещам съприкосновението си с екрана на апарата.И нима мислиш,че работещите в други компании нямат въображение да създават и те нещо стойностно и различно?!

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 30 юни 2009, 11:12

Аз също се чудя зимата как не им измръзват ръчичките на най-големия студ ако трябва да направят нещо по телефона. Или как пишат смс-и докато шофират, особено с една ръка на този широк телеофн, защото колкото и удобна да е тъч клавиатурата, просто няма място за сравнение с нормална.
Проблема при ревютата на мобилни телефони е анонимността. Ако например влезнеш в някой спортен сайт всеки журналист има определена колона и мнение. И всеки знае - този е болен левскар или болен цесекар и е нормално ако има някаква тема например национален отбор , да има много противоречиви мнения. За съжаление с телефоните не е така... уж се прави от екип, ама надали 10 човека седят и ровят по телефона един след друг, после всеки да пише по нещо, и накрая сглобяват. Дори повечето видео ревюта се правят от един човек с камера, но пак не се знае на кои телефони е любител. Колкото и да се обективни все пак всеки си има предпочитания и ако не бяха толкова анонимни ревютата информацията за всеки телефон щеше да бъде една идея по-достоверна.

AirKing
Регистриран: 09 сеп 2005, 00:33

Мнение от AirKing » 30 юни 2009, 11:30

От 3 дена го имам и бих казал че съм доволен супер си работи бързичко, но това че е красив най-много ми харесва. Доволен съм общо взето но не и телефон по който мога да припадам. Едно единствено нещо не ми харесва и това е че няма работа на няколко приложения едновремено и който каквото иска да ми разправя в днешно време на технологии това си е нужно за един телефон на такова ниво. Човек иска да си пусне скайп да му работи да си пусне някой страничка да гледа в нета това онова. Но за сега ще го преглатна апък и така или иначе след месец два, ще ми омразне и ще го разкарам.

sofiabos
Регистриран: 24 апр 2009, 09:35

Мнение от sofiabos » 30 юни 2009, 13:20

HP прави инженерен калкулатор от iPhone

http://www.tehnozona.bg/?mod=news&article=3270

Много интересно изглевжда найстиа:)

Съгласен съм с теб приятел, че всеки е пристрастен при правенето на ревютата на телефона, НО има очевадни неща който се виждат от пръв поглед, и това е че телефона е 3 пъти по бърз от най-бързите при браузването в нета.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 30 юни 2009, 13:22

Радвам се, че този път пусна линк, но все пак нивната я имаше в сайта.

nin03
Регистриран: 19 сеп 2006, 20:52

Мнение от nin03 » 30 юни 2009, 18:17

@AIRKING: Естествено, че можеш да си пуснеш чат програма и да си браузваш едновременно. Друг е въпросът защо ти не го правиш.
@motofen2: "Ние"-то, както се подразбира от контекста са авторите на ревюто и никъде не видях да предявяват претенции, че се изказват от името на "всички потребители".
И след като все още всички тъч телефони се сравняват с Айфон и всяка от компаниите гръмко афишира поредния си нов модел за поредния "убиец" на айфон....толкова за въображението им и възможността им да създадат нещо различно.
Може би с изключение на Palm, които с Pre направиха нещо наистина много приятно различно.

AirKing
Регистриран: 09 сеп 2005, 00:33

Мнение от AirKing » 30 юни 2009, 20:00

@nin03: те първа се запознавам с телефона и затова не знам как става но, ако кажеш ще ти бъда безкрайно благодарен :)

P.S. Ако имаш навпредвид с нещо от сорта на Cydia да го направя това го знам но нещо не съм се надъхал още да си ровя из фирмуерите. Аз имах предвид официялно да го може софтуера на тела.

Отговори