iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S
Страхотен телефон...кога ли ще се появи и при нас.
Скоро! Имай търпение!
По добре не чакайте, ами ако имате познати си го поръчвайте от чужбина. Моя си го поръчах на приятели от Франция и ми излезе изгодно или поне на цена каквато и тука ще се появи но по напред.
Я ни запознай с приятелия ти, цената и т.н. :D
Значи цената на Orange е 600 евро за 16ГБ с предплатена карта. Тогава тела е заключен за 6 месеца с картата към Orange, обаче ако си платиш 34 евро още като си го купуваш ти дават един документ с които се обаждаш на оператора и ти приемат заявката за отключване за 2 дена и след това като си го вързах към iTunes-а автоматично ми отключи тела и се активира за всички оператори и така за 634 евро имаш напълно легално отклучен телефон от Apple.
Предполагам че от Globul другия месец, ще го пуснат на много по добра цена от тази която си го купил отключен от Orange.
като го смятам по курса на еврото излиза 1240лв. съмнява ме глобул да го пусне на по ниска цена от тази. Говорим за свободна продажба без договор.
здравеите някои знаели дали може да получава факс
3GS излиза на цена, равна на тази на 3G. По-добър е в почти всяко отношение! Не само че си заслужава цената, ами даже тя е супер.
Между другото щом смяташ, че няма ниюо ново, я ми кажи кое трябва да ме накра да си взема Nokia N97 щом има N82/N95/N96?mЗащото там ъпгрейда е "огромен"!
Между другото щом смяташ, че няма ниюо ново, я ми кажи кое трябва да ме накра да си взема Nokia N97 щом има N82/N95/N96?mЗащото там ъпгрейда е "огромен"!
Nabliudavate kadri ot filma "Voinata na copy-paste-a"