iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S
Бас държа,че цената му поне до края на годината ще бъде значително над 1000 лева.И тове ще бъде основен недостатък (подобно и на други устройства) щото навлиза в ценовия сегмент на лаптопите.А пък каквито и приложения да има каквато и ОС да ползва аз ВИНАГИ ще предпочета лаптоп,защото трябва и работа да се върши,а не да се фръцка човек с него.Пък и по-назад беше посочена сборната сума на елементната база 100 или 200 и няколко долара.
chicho_tomovata_koliba ревюто акцентира на разликата м/у 3G и 3Gs и заключението е насочено основно към това дали си заслужава преминаването от единия на другия.
Иначе и аз мисля, че на цената на която се предлага в момента при нас, изобщо не си заслужава. Главорезите яко дерат, за парите които му искат, можеш да си вземеш самолетни билети до Рим или Милано за уикенда, хотел, и сам да си купиш фабрично отключен телефон от там ;)
Ще видим на каква цена ще го пуснат от Глобул.
Иначе и аз мисля, че на цената на която се предлага в момента при нас, изобщо не си заслужава. Главорезите яко дерат, за парите които му искат, можеш да си вземеш самолетни билети до Рим или Милано за уикенда, хотел, и сам да си купиш фабрично отключен телефон от там ;)
Ще видим на каква цена ще го пуснат от Глобул.
GeoHot е готов с jailbreak-a на 3Gs :)
Добре де от Globul нама ли най после да ни зарадват с по нормална цена на талефона, какво се ослушват само тия гърци..:)
Надявам се, по цял свят, разликата в цената м/у 3G 8GB и 3GS 16GB e в диапазона до 100 евро. Ако и Глобул го предложи с 200лв. над 3G 8GB с подобен план, би бил много добра оферта.
НО........... ще видим.
НО........... ще видим.
когато не съм в офиса, централата ми прехвърля автоматично всички входящи повиквания на GSM-a, и понеже не може да ги сортира, кое е факс и кое не, ми е необходимо да мога да получавам факсове.
някои знае ли дали на 3Gs могат да се получават факсове , или има някаква програмка която да може се свали от нета....
ако знаете друг телефон освен Nokia 9500 на които можеш да получиш факс , също ще ми е от полза. понеже това си е все едно тухла единичка
някои знае ли дали на 3Gs могат да се получават факсове , или има някаква програмка която да може се свали от нета....
ако знаете друг телефон освен Nokia 9500 на които можеш да получиш факс , също ще ми е от полза. понеже това си е все едно тухла единичка
Ами, в 2.2 нямаше таква възможност, а не съм чувал да има и във 3.0.
От Globul са удължили срока на "промоцията" за iPhone 3G и сега вече тя е до 30.07.2009г. Явно няма голямо търсене за 3G-то и се опитват да се отърват от бройките преди да пуснат 3GS.
Като цяло това си е лоша новина, защото ще трябва да търпим високите цени още поне месец, вероятно.
Като цяло това си е лоша новина, защото ще трябва да търпим високите цени още поне месец, вероятно.
-
- Регистриран: 04 юли 2009, 16:34
В ДЖЕФ е обявен за продажба от около седмица - цена 1679.00 лв..... те това е :)
"Първото jailbreak приложение за новия iPhone 3GS на Apple вече е достъпно и то 2 седмици след дебюта на дългоочаквания смартфон. Приложението е създадено от George Hotz, 19-годишен служител на Google, родом от Ню Джърси.
Jailbreak-ването на iPhone 3GS позволява на потребителите да си инсталират всякакви софтуерни приложения директно в iPhone, в т.ч и приложения, които не са от App Store.
На 16-годишна възраст, Hotz става част от екипа, който отключва първото поколение iPhone. Отключването позволява на потребителите да приложат в iPhone каква да е SIM карта. Hotz продава своя разкодиран iPhone за три други (не-отключени) iPhone-а и за Nissan 350Z.
В своя блог, младежът подробно обяснява какво трябва да направят потребителите, за да jailbreak-нат iPhone 3GS, освен това пише, че jailbreak за Mac OS предстои."
359гсм.ком :)
Jailbreak-ването на iPhone 3GS позволява на потребителите да си инсталират всякакви софтуерни приложения директно в iPhone, в т.ч и приложения, които не са от App Store.
На 16-годишна възраст, Hotz става част от екипа, който отключва първото поколение iPhone. Отключването позволява на потребителите да приложат в iPhone каква да е SIM карта. Hotz продава своя разкодиран iPhone за три други (не-отключени) iPhone-а и за Nissan 350Z.
В своя блог, младежът подробно обяснява какво трябва да направят потребителите, за да jailbreak-нат iPhone 3GS, освен това пише, че jailbreak за Mac OS предстои."
359гсм.ком :)