iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S
Обче в България никой няма да те наплюе на тази възраст! Бла-бла...
ти нали си на 15 ;) keyone
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=12908
Това възможно ли е да се случи с този извънземен апарат? Не мога да повярвам, след загряването, сега и това!
И то с апарат на Apple!!!
Шегата на страна.......някой прочел ли е нещо по въпроса? Не ми се вярва това да е истина но все пак.........
Това възможно ли е да се случи с този извънземен апарат? Не мога да повярвам, след загряването, сега и това!
И то с апарат на Apple!!!
Шегата на страна.......някой прочел ли е нещо по въпроса? Не ми се вярва това да е истина но все пак.........
на продадени милиони апарати все един може да изкиха, но тук главния редактор е фен на Nokia и е нормално да се пишат само за недостатъците на iPhone или от мухата да се изкарва слон, докато за Nokia да се скриват всичките бъгове и проблеми.
По темата:
От Globul вчера коментираха че най новия iPhone 3GS се очаква до края на месеца с цена + 100 лева от цената на която се продава iPhone 3G.
По темата:
От Globul вчера коментираха че най новия iPhone 3GS се очаква до края на месеца с цена + 100 лева от цената на която се продава iPhone 3G.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Толкова малка разлика? Аз сериозно ще почна да обмислям дали да не го купя...
@sofiabos,
+100 лева към оригиналните цени или към промоционалните? Ако е второто, офертата ще е доста добра. Но за жалост мисля, че ще е първото, което няма да е точно това, на което се надявах, за жалост.
И все пак цената би била много по-разумна и реална от тези в борсата в момента.
+100 лева към оригиналните цени или към промоционалните? Ако е второто, офертата ще е доста добра. Но за жалост мисля, че ще е първото, което няма да е точно това, на което се надявах, за жалост.
И все пак цената би била много по-разумна и реална от тези в борсата в момента.
-
- Регистриран: 04 юли 2009, 16:34
Не разбрах колко ще го пуснат Глобул?!?
Надявам се да има разлика от Джеф ( 1680 ?!?! )
Надявам се да има разлика от Джеф ( 1680 ?!?! )
Nai-veroqtno cenata sht byde do 1000 leva + mesechnata taksa.
Nai-veroqtno cenata sht byde do 1000 leva + mesechnata taksa.
Да бе 1680лв. знаеш ли колко мастики са това ? Ша напия цяла Пещера барабар с кмета.