iPhone 3G S

naidenoff
Регистриран: 19 яну 2007, 18:20

Re: Apple iPhone 3G S

Мнение от naidenoff » 15 авг 2009, 07:47

Майко мила,че то направо "атомна бомба":D Умишлено четях и премълчавах коментарите до-тук:X(deezel,board и Nistel знаят защо)Но накрая не се сдържах.Аман от простотии и безмислени коментари от хора които не са се докосвали до iPhone;)Един,два били гръмнали.(На фона на 16 милиона продадени iPhona)А вия как разбрахте,бяхте ли там?На мен ми гръмна една Nokia N95 и направо изби 3-ма мангали и 2-ма върли фенове на Nokia получиха инфаркт:PСмятам да публикувам новината в световната преса и да искам обещетение от Nokia за ходенето при "баячки"(woo)Ще спра до -тук,защото ше стана и по-дързък в изказванията си:S(whistle)

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 15 авг 2009, 13:06

да де ама примерно като някоя 5800 покаже дефект нали веднага всички ябълко почитатели почват уу аа тея телефони са дефектни никой не споменава че на фона на толкова милиона продадени бройки е нормално обаче тук не става въпрос за някакъв дефект тук става въпрос за застрашаване на живота на потребителя хубаво няколко били гръмнали еми не не е нормално една да беше гръмнала ама колко случая има от хора които надали се познават може да са пет случая ама ако при шестия случай гръмне в твоите ръце да видим какво ще говориш щот едно е нещо да се скапе по телефона съвсем друго е да гръмне в ръцете поне аз а предполагам и всеки друг би предпочел телефона му да покаже дефекти отколкото да се разлети на парчетии

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 15 авг 2009, 18:12

Еми ние сме авантюристи, предпочитаме да живеем на ръба :D

Стига се излагахте бе хора.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 15 авг 2009, 19:29

Мхм. Вчера моето 2G замалко да гръмне и затова си поръчах 3GS. Даже ми даде съобщение 'Critical temperature". (последното, без майтап:D).

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 15 авг 2009, 22:14

След целодневно разправяне в офисите на Globul и след 10-дневно чакане се разбра, че скоро няма да го имат в наличност, ама успях да изкопча една-единствена, т.нар. ''последна налична бройка от заредените цели 2'' от Germanos.
Така че вече съм щастлив и доволен притежател на iPhone, но имам крещяща нужда от помощ да се оправям с него, та ако някой има свободно време да ми отдели, ще съм много признателен :)

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 15 авг 2009, 22:29

Честито!
Питай каквото те интересува, тук, на лични или ако искаш ще ти дам скайп. Както ти е най-удобно.

Но междувременно внимавай, че много гърмели тия телефони :D

Тук можеш да намериш подробни ръководства за най-различни неща:
http://www.iclarified.com/tutorials/iphone

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 17 авг 2009, 00:34

board и deezel, благодаря ви за отзивчивостта и за помощта с полезните линкове :)
Мисля, че успях да се справя сам с jailbreak-a и unlocka, т.е. даже не ''мисля'', а успях. Честно казано ми беше доста объркано в началото с всичко, но май бързо свикнах и се оправих горе-долу лесно. В bgiphone намерих доста полезна информация...
Оправих се и с accounta в iTunes Store, свалих си няколко приложения и даже ги изпробвах. Ама хич не съм наясно как стоят нещата със Cydia и ''кракнатите'' приложения... :( Въобще има ли някакъв сайт с такива приложения? Гледам, че във форума на bgiphone има теми за поискване, т.е. никъде няма такива за download като списък, каталог или нещо подобно?
Иначе съм доста доволен от телефона, определено повече, отколкото очаквах. Все още нямам точно усещането, че е [i]моето[/i] устройство, но вече съм убеден, че рано или късно, ще си паснем.

nin03
Регистриран: 19 сеп 2006, 20:52

Мнение от nin03 » 17 авг 2009, 00:49

Честито и със здраве да си го ползваш!
За да можеш да качваш кракнати приложения с iTunes правиш това:
http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=1375

Ето и каталог от ПС
http://appulo.us/appdb/

За директна инсталация от телефона - Installous от Сидия

naidenoff
Регистриран: 19 яну 2007, 18:20

Мнение от naidenoff » 17 авг 2009, 04:54

Първо да те поздравя за придобивката(yes)Вярвам,скоро ще си паснете и ще станеш неизменна част от iPhone-обществото.
Относно: списък, каталог или нещо подобно в форума на bgiphone.com
Ще ти кажа че умишлено беше премахнат,поради ред причини и неразборий с органите:D За това сега деистваме по-други начини.Отваряш си iTunes,преглеждаш си приложенията в AppStore,и ако си харесаш нещо даваш заявка в правилната тема.Ния ще ти я осигурим.;)
С appulo.us те съветвам да внимаваш.Първо: доста от нещата там се качват с голямо закъснение.Второ: много от файловете там са повредени или умишлено бъгнати, доста от потребителите "изреваха".
Относно: ...как стоят нещата със Cydia и ''кракнатите'' приложения...
Нищо сложно,трябва ти само Wi-Fi и търпение.Добавяш правилния сорс и остава само да избереш какво ще инсталираш.
Знаеш че отговорите на всички въпроси, ще намериш в форума на bgiphone.com

Потребителски аватар
board

Мнение от board » 17 авг 2009, 10:10

Дайте идея за поставка за предното стъкло на колата?

james понеже изобщо не съм очаквал от теб да вземеш айфон, спрямо предишните ти изказвания и като цяло негативното мнение към Епъл, след като си поиграеш малко по-обстойно с телефона, би ми било интересно да споделиш впечатлението си, какво ти харесва, какво не.

Между другото заради някаква глупост от миналата седмица имам Бан в bgiphone, та ако някой има по-близки отношения с някой мод и може да уреди махането поне на бана по IP, бих бил благодарен, защото влизането през прокси си е по-неудобно.

Отговори