iPhone 3G S

edis_feyziev
Регистриран: 18 яну 2007, 11:48

Re: Apple iPhone 3G S

Мнение от edis_feyziev » 23 авг 2009, 23:56

zdraveyte na vsi4ki,
Iskam da prodam telefona si Nokia 8800 Arte i da si vzema iphone 3gs naprimer spored vas struva li si ?

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 24 авг 2009, 00:05

Да.

edis_feyziev

Мнение от edis_feyziev » 24 авг 2009, 00:17

da mi obqsnite po konkretno koe si struva. Kakvi predimstva ima iphone pred arteto, kato cena kato se gleda vzel sym go za 1900 lv za po4ti 0 extri (blush). Pyk iphone ima exri v TR poznatite mi polzvat mn e qka djadjata no ka4estvoto nz kak e kitaysko proizvodstvo im pi6e na vsi4kite pyk designed California li ko tam + - kakvi sa

jamesjames

Мнение от jamesjames » 24 авг 2009, 00:31

Ами... Специално новият модел предлага най-добрият хардуер, който можеш да намериш на пазара. Говоря за чипсет/процесор/графичен ускорител.
Иначе предимства много. Има десетки хиляди приложения за всичко, което се сетиш. За музика е много добър. Не лагва, не забива, изключително бърз е. Дисплеят е доста качествен и чувствителен.
Производството е на много високо ниво и материалите са доста качествени.
А бе, аз лично съм имал ужасно много телефони, но откакто си купих 3GS за пръв път имам усещането, че съм дал парите си, за нещо, което наистина си заслужава.
Все пак ''екстри'' е относително понятие. Ако искаш екстри, вземи си OmniaHD или чакай Pixon12. Така или иначе някак нямам усещането, че ще се възползваш от възможностите на iPhone...
И btw, писането на кирилица, ако не задължително, то поне е строго препоръчително.

edis_feyziev

Мнение от edis_feyziev » 24 авг 2009, 01:04

мерси много за отг. но определено самсунзите не ме кефят попринцип съм фен на Сименс :D, но те пък вече не прават гсм-и.Но общо взето гледам качеството не марката, пък за тъч скрииновете определено не съм виждал по-добър от айфон и пре. Иначе така като гледам айфона е като масофка нещо, но не знам...
(whistle) Да ви помоля да ми дадете още + и - да преценя или пък най-накрая да остана с 0 екстри

brrrrrr
Регистриран: 02 апр 2007, 23:22

Мнение от brrrrrr » 24 авг 2009, 17:50

"А бе, аз лично съм имал ужасно много телефони, но откакто си купих 3GS за пръв път имам усещането, че съм дал парите си, за нещо, което наистина си заслужава."

Ай лаик дад. Ето един откровен отговор, който много ми хареса ;))))). Все пак не смяташ ли ,че Нокиа 1100 е по-добър телефон ?

jamesjames

Мнение от jamesjames » 25 авг 2009, 01:15

Е как бе, 1100 е на светлинни години пред сичките тея ябълки, че и новите таблетки на Nokia.
Ама едно време нямах пари да си го купя, пък сега никой не ще да го продава... Всички си го пазят...

nin03
Регистриран: 19 сеп 2006, 20:52

Мнение от nin03 » 26 авг 2009, 00:25

jamesjames не вярвай много на рекламите на Invisible shield-а. Не е нищо особено, камо ли да е вечно. Гърба е почти невъзможно да се залепи толкова перфектно, че да не започне да се отлепва и да влизат боклучета. Самият той скоро се замърсява и то до такава степен, че става неприятно да гледаш дисплея. Един обикновен протектор и качествен калъф вършат доста по-добра работа, според мен.
Ето и други мнения за него:
http://www.bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=216

jamesjames

Мнение от jamesjames » 26 авг 2009, 00:48

Ами за него съм чувал понеже гледах доста реклами, даже 2 приятелки от бая време го ползват на 3G-то си и уж са доволни. Затова за него си мислех. Но честно казано след това, което сега прочетох, определено се разубедих. Специално на мен явно никаква работа няма да ми свърши...
nin03, ти какво ползваш? Би ли могла да ме посъветваш какво и откъде да си купя/поръчам? Или който и да е друг от форума, ако има мнение да дава...
Просто като знам какво се случва с телефоните ми за отрицателно време... Omnia-та ми е в наистина трагично положение и изглежда сякаш е ползвана поне 2 години, а реално е на малко повече от половин...
Аз си купих някакъв протектор за 15лв, ама хич не бях доволен от него и го разкарах... Така че, давайте някакви линкове :)
btw мерси за съвета :)

nin03
Регистриран: 19 сеп 2006, 20:52

Мнение от nin03 » 26 авг 2009, 01:50

Аз доста време не ползвах никакъв протектор, в следствие на което на дисплея нищо му няма, но гърба се надраска. После слагах Invisible-то, но както казах не останах доволна. От доста време съм с един съвсем непретензиозен силиконов калъф, който беше в комплект и с протектор за дисплея и който взех уж като временно решение, но се оказа, че ми върши добра работа и ми допадна.
http://www.macexperts.gr/zcn/images/belkin_iph3g_silicone_sl_blackred.jpg

Тук също има интересни неща:
http://digitalen.org/
Може би и тук ще прочетеш полезни неща:
http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=2115

Отговори