iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S
ми аз сам в испания и този тел не струва 300-400 евро 16GB ствува 750евро а 32GB стува 820
Миналата седмица бях няколко дена в Лондон, като "отскочих" за един ден и до Париж на гости на една позната. Някъде във форума вече бях споделил впечатленията си, а те са масовото използване на iPhone и BlackBerry в Лондон (имам чувство че всеки трети имаше iPhone) и в частност в Париж. Моята позната си беше купила чисто нов iPhone от оператора на който е само за 300 евро + някакви клубни точки.
от целия ес, iphone е най-популярен във франция
Единственто нещо което ме спира да се замисля дали да не си взема една такава машина е живота на батерията. Моята Е71 с много "напъване" изкарва по 3-4 дни. Не мога да си представя телефон който да се зареждам всеки ден.
Може да имаш един за работа и един за забавление. Толкова хора го правят днес.
:). Човърка ме отвътре да пробвам един. Незнам но някой ден ще го направя. Това да си взема втори апарат за забавление не е лоша идея. Ще видим.
То и в България ги продават по 200лв, ама както и в останалия свят с дебел двугодишен договор ;)
Faith ако не ти трябва втори телефон, можеш да вземеш iPod.
Faith ако не ти трябва втори телефон, можеш да вземеш iPod.
-
- Регистриран: 12 дек 2008, 22:50
Здравейте! :) Ситуацията е следната :
Взех си айфон 3гс преди 2 дни от Глобул и искам да си пусна итернет на него.Понеже не съм много запознат като цяло със тези неща исках да попитам следните неща:
1.Може ли да се закупи карта от Глобул която да няма номер ами да е само с интернет импулси и когато те свършат съответно да се замени с нова(както е при предплатените карти за разговори)
2.Колко кб/мб горе долу отнема едно отваряне на обикновена страница , за да мога да преценя ако си зема карта с 1000мб за какъв период от време ще ми стигнат.
Благодаря ви много предварително !
Взех си айфон 3гс преди 2 дни от Глобул и искам да си пусна итернет на него.Понеже не съм много запознат като цяло със тези неща исках да попитам следните неща:
1.Може ли да се закупи карта от Глобул която да няма номер ами да е само с интернет импулси и когато те свършат съответно да се замени с нова(както е при предплатените карти за разговори)
2.Колко кб/мб горе долу отнема едно отваряне на обикновена страница , за да мога да преценя ако си зема карта с 1000мб за какъв период от време ще ми стигнат.
Благодаря ви много предварително !
Как точно го взе?Та те го предлагат с абонаментни планове,в които е включен интернет трафик.Освен ако не си го взел по-скъпо с предплатена карта за разговори.
Няма начин да си си купил 3GS от Глобул, без пакет с интернет.