iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S
Чесно казано не знам дали има начин да се спре нета, ако телефона ти не е jb. А всъщност защо изобщо искаш да го спираш като имаш пакет с нет? Когато има wi-fi, трафика си минава от там. А колко е използван през оператора можеш да следиш в settings->general->usage.
moviestar бъркаш се за нета, няма значение дали ще го ползваш през HSDPA, 3G, EDGE, GPRS...
moviestar бъркаш се за нета, няма значение дали ще го ползваш през HSDPA, 3G, EDGE, GPRS...
Оказва се, че ако не е jb апарата няма откъде да се спре нета. Особено с глобулска карта, доколкото разбрах. Исках да имам възможност да го спирам и пускам, защото от няколко месеца от Глобул ми надписват по около 20 лева нет, ей така от тях си, при положение, че на 3G-то го бях спряла от боспрефса и през ум не ми минаваше да го ползвам на 2.40. А и за да не може всеки който го хване да си стартира интернет приложения безпроблемно:D.
Да попитам относно джейла, това със запазването на онези два файла е отпаднало, доколкото разбирам. И при положение, че няма да го отключвам, значи ли че мога просто да го джейлна с блекрейна и всичко ще е ОК?
Да попитам относно джейла, това със запазването на онези два файла е отпаднало, доколкото разбирам. И при положение, че няма да го отключвам, значи ли че мога просто да го джейлна с блекрейна и всичко ще е ОК?
Пробва ли да си въведеш грешни настройки (whistle)
Не намерих меню където да въвеждам каквито и да било настройки. От самото активиране на телефона, без никаква друга намеса се активира и нета. А и идеята ми не е да не го ползвам изобщо, а просто дали мога да го пускам и спирам;)
добре де със sbsettings не става ли, да си спираш нета когато поискаш
имам един въпрос-може ли някои да ми каже дали функцията копи работи и в интернет страниците и имеилите,защото аз поне немога да я задеиствам..
Работи, просто си задържаш пръста върху текста.
А за Българското меню и писането на кирилица , това как се качва на телефона?(whistle)
В последната версия 3.12 си е инсталиран и работещ бг езика за писане имам предвид за бг меню на самия телефон все още няма официално