iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Re: iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон

Мнение от seagate » 27 юни 2010, 07:32

Точно защото неизползват тяхни елементи,сони ериксон,нокия,самсунг, моторола са с по добри камери от айфон.тези марки ползват опита и качеството на професионалистите(специализирани в производсво на оптика),което чудесно.
Апъл за да пести пари не си порачва добра оптика от големите и доказани производители,което само ощетява потребителите,които са си взели тяхния телефон.Като сравниш оптиката на сони ериксон и нокия с аифонката се чудиш,защо изобщо са апъл са сложили камера:D
Тия резултати са манипулирани и неверни,в услуга на рекламната машина на апъл
(yes)(beer)

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 27 юни 2010, 08:42

Оптиките на фотоапаратите и тези на телефоните са много различни - и Carl Zeiss на Нокия правят отвратителни снимки и другите също. Съмнявам се, че освен марката друго не са взели от тия марки а пак се търси някакъв маркетингов ефект.

Имаш ли доказателства, че резултатите са манипулирани или всичко, което не е пълна помия срещу Apple според теб е пропаганда. Как според теб се контролират медиите? Директно плащане на ръка? Абсурд. По-скоро чрез реклами - хайде поразгледай какви реклами има по сайтовете и кой налива пари в тях. Е със сигурност не са Apple .. просто си поредния манипулиран посетител на тези сайтове и вече хейтър на Apple .. мисията им е изпълнена.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 27 юни 2010, 09:01

Ъм, Сони си ги правят. А моделите алфа са всъщност Коника-Минолта.
Иначе освен размера на матрицата има значение и самата оптика - неиното изпълнение е от съществено значение. В телефоните още трудно нагъчкват добри оптики.
Все още мисля, че по телефоните трябва да присъства достатъчно голяма CCD и едно варио и всичко е ок. :P:D

seagate

Мнение от seagate » 27 юни 2010, 10:31

Ами аз едно виждам реклами само на апъл,почти непрекъснато,които ти промиват мозъка(живея в сащ),просто ти писва от реклами на апъл в които се показва някакво чудо,съвършенсво и незнам какво(no)(no)(no),а просто е нищо обикновен телефон
За снимки значи не си пипал сони ериксон сатио,камъка на моторола,на нокия ен 900,давам ти примери на телефони на които снимката е много ама много нива над аифонската,просто нямат нищо общо.сравни снимките на компютъра със снимки от аифон и тогава ще говорим,ще останеш много разочарован.ТИ сега да сравняваш оптиката на карл цаиз с оптиката на аифон,е все едно да сравняваш запорожец с мерседес ес класа,принципа на деиствие е един при камерите(естествено,че са далече като качество от нормален добър фотоапарат),иначе без да си експерт като сравниш снимка от аифон и снимка от другите големи компании,разликата е ОчевАдна(пример тези които ти изброих и още много други)

Аз помия срещу апъл невиждам,даже твърде много се толерира,покажи ми една неизтина срещу апъл,сега че се издъниха никои не им е виновен.Медиите се контролират с пари,а апъл наливат с пълни шепи.Погледни един саит извън българия,особено през океански и ми кажи друг телефон ,които има толкова реклама като апъл.Аз нямам нищо против апъл,освен досадните и нахални реклами,и наглото им прехвалено поведение(no)(no)(no).Виждам,че ти се подаваш на вредна пропаганда от срана на апъл,четеш какво пише сам за себе си все едно,естествено ще се уцени високо
(beer):D;)

vladovn

Мнение от vladovn » 27 юни 2010, 10:34

[Quote]Тема: Re: iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон
Автор: seagate
Публикувано: 27.06.2010 10:31

Ами аз едно виждам реклами само на апъл,почти непрекъснато,които ти промиват мозъка(живея в сащ),просто ти писва от реклами на апъл в които се показва някакво чудо,съвършенсво и незнам какво(no)(no)(no),а просто е нищо обикновен телефон
За снимки значи не си пипал [i][u][b]сони ериксон ваио,камъка на моторола[/b][/u][/i],на нокия ен 900,давам ти примери на телефони на които снимката е много ама много нива над аифонската,просто нямат нищо общо.сравни снимките на компютъра със снимки от аифон и тогава ще говорим,ще останеш много разочарован.ТИ сега да сравняваш оптиката на карл цаиз с оптиката на аифон,е все едно да сравняваш запорожец с мерседес ес класа,принципа на деиствие е един при камерите(естествено,че са далече като качество от нормален добър фотоапарат),иначе без да си експерт като сравниш снимка от аифон и снимка от другите големи компании,разликата е ОчевАдна(пример тези които ти изброих и още много други)

Аз помия срещу апъл невиждам,даже твърде много се толерира,покажи ми една неизтина срещу апъл,сега че се издъниха никои не им е виновен.Медиите се контролират с пари,а апъл наливат с пълни шепи.Погледни един саит извън българия,особено през океански и ми кажи друг телефон ,които има толкова реклама като апъл.Аз нямам нищо против апъл,освен досадните и нахални реклами,и наглото им прехвалено поведение(no)(no)(no)[/Quote]
(beer)

Какви ваиота и какви камъни?

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 27 юни 2010, 10:35

Нещо интересно за камерата на iPhone 4 :

With the updated sensor, Apple also bumped the video recording capability from a rather pedestrian SD resolution to full 30fps 720p HD. The OmniVision sensor is capable of 1080p at 30fps, but that could tax the iPhone's processing hardware and could quickly eat away at the built-in flash storage. 720p is more than adequate for most uses, and could for many users replace a separate device like a Flip.
The sensor can also record 720p at up to 60fps—especially cool when played back at 30fps for a slow-motion effect—though we have seen no indication that the built-in recording software can take advantage of this feature of the hardware. It's possible Apple could expose this capability to developers via new media APIs, though we haven't yet seen any indication this is happening, either.
С няколко думи : впечатляващи характеристики за камера с цена 2-3$.

seagate

Мнение от seagate » 27 юни 2010, 10:46

добре де човек греши,няма безрешен човек
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1921/motorola-milestone

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1770/sony-ericsson-satio

сега разбираш надявам се,ако има нещо неясно пиши ми лична ще ти одговоря с удоволствие

vladovn

Мнение от vladovn » 27 юни 2010, 10:48

Milestone си е за европа, като залят с американски реклами човек, би трябвало да се изразиш, че става дума за Дройд....

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 27 юни 2010, 11:07

А бе хора,за какво ви е мобилен апарат с вградена камерка,която е обсъждана тук и цялото това нещо се очаква да струва над 1200 лева (а може би и над 1500 лв.)?Идете и си купете нещо като този дигитален Panasonic Lumix FZ 38 и ще останете доволни от резултата :)

seagate

Мнение от seagate » 27 юни 2010, 11:16

Е ма няма да е епъл:D:D;):X
за 1500 лева купуваш и фотоапата и камера и телефон(yes)

Отговори