iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон
Re: iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон
Е да, ама ако се ограмотят, ще падне розовото iPerde :) Така са си ОК феновете :0 По темата - не може да се очаква смислено сравнение от фенове на Мак за Мак, нали ? Слагаш го до един Pixon, Vivaz, Satio, N* series, и ти става ясно, че истината не е това, което беше :). Дори тук в сайта има тест на Сатио, там има тестови снимки и сравнение с Нокиа Н82.
Кому всъщност са нужни сравнения ?
Кому всъщност са нужни сравнения ?
[Quote]Кому всъщност са нужни сравнения ? [/Quote]
Е как кой? Маркетинга, рекламата и PR-а са на първо място в компанията изтипосала иначе така или иначе страхотния продукт Iphone 4. Благодарение на подобни статии се увеличават приходите многократно на чичо ви Джобс. Лошо няма, даже аз лично се учудвам как не е на първо място или може би за достоверност продуктите 4 и 3GS са на по-долни позиции.
Както и да е, още веднъж ще го кажа - според мен телефона е страхотен, а теста - самореклама, а тези снимки да ги бяха дали в реални размери, пък ние да си преценим, а не да правят личната си "обективна" класация ;)
Е как кой? Маркетинга, рекламата и PR-а са на първо място в компанията изтипосала иначе така или иначе страхотния продукт Iphone 4. Благодарение на подобни статии се увеличават приходите многократно на чичо ви Джобс. Лошо няма, даже аз лично се учудвам как не е на първо място или може би за достоверност продуктите 4 и 3GS са на по-долни позиции.
Както и да е, още веднъж ще го кажа - според мен телефона е страхотен, а теста - самореклама, а тези снимки да ги бяха дали в реални размери, пък ние да си преценим, а не да правят личната си "обективна" класация ;)
Nistel,мога да ти кажа,че този модел дигитален фотоапарат никак не ме притеснява,когато го взимам със себе си.Той е компактен и идеално се побира в удобна за носене чантичка с куп принадлежности.В добавка - предлага страхотно оптично увеличение,както и други екстри разбира се.А когато съм навън без него знам,че мога да разчитам на камерката на Омнийка-та.Снима прилично без да е вдигнала много шум при появата на апарата както сега с iPhone 4 :D
Най-вече всеки си има критерии най-вече за качество.... или поне в случая при мен до него опират нещата. Аз също при липса на моята сапунерка или на DSLR-а снимам и с телефоните, когато се налага, но това само в краен случай и със сигурност не се радвам на по-добър резултат. Дори и след придобиването (дай Боже) на това ново чудо на техниката, излизайки с ясната представа за правене на снимки от вкъщи - определено няма да разчитам на телефона. Пак казвам всеки си знае сам за себе си, но не толерирам мнението, че скоро камерфоните ще изместят цифровите фотоапарати, които нааистина взеха да стават все по-добри.
Като малко отклонение ще покажа едно моделче на истинска съпунерка, което е само с 14х оптично увеличение, нищо, че матричката му е само в пъти по-голяма от телефонните камерки. Останалите параметри можете да ги видите и сами:
http://www.canon.bg/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_sx210_is/index.aspx
(yes)
Като малко отклонение ще покажа едно моделче на истинска съпунерка, което е само с 14х оптично увеличение, нищо, че матричката му е само в пъти по-голяма от телефонните камерки. Останалите параметри можете да ги видите и сами:
http://www.canon.bg/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_sx210_is/index.aspx
(yes)
не съвсем. споменатото от gsm arena не го правят най-добрия избор за търсещите камерафон
[Quote]The camera is nice. Photos turn out pleasantly saturated. Unfortunately, the field-of-view is bit narrower than we would have liked. We estimated it at somewhere around 38mm in regular 35mm equivalent.
Unfortunately, videos are shot with a much narrower filed-of-view – they run at 44mm in 35mm equivalent. Group videos will be hard to get, that’s for sure. Other than that HD videos turn out just fine.[/Quote]
[Quote]The camera is nice. Photos turn out pleasantly saturated. Unfortunately, the field-of-view is bit narrower than we would have liked. We estimated it at somewhere around 38mm in regular 35mm equivalent.
Unfortunately, videos are shot with a much narrower filed-of-view – they run at 44mm in 35mm equivalent. Group videos will be hard to get, that’s for sure. Other than that HD videos turn out just fine.[/Quote]
Виж сега, ти не разбираш ;) Те и тия от GSM Arena не разбират... това все пак не са MACworld, които сами да си правят сравненията и класацията. На Арена-та чичо Джобс не плаща за да рекламират продукта му, следователно ще се появят мнения, че им плащат за да правят анти-реклама на ябълчето :) Всеки факт е достатъчно оспорим от феновете и на черното не може да се каже... черно ;)
Аз не разбирам защо се впускате в такива дискусии при условие, че до момента малцина са дори докосналите се до телефона (от тук присъстващите), но най-странното за мен е, че при всеки един коментар по прехваления Iphone се засягате лично и останалите стават веднага некомпетентни или дори врагове...
За мен нещата са следните - по технически характеристики, това наистина е най-добрия фоун от ябълката, предлага редица подобрения в сравнение с предходните версии, факт е, че от сега се знае, че ще има изключително висок ръст в продажбите и забележете... именно защото е добър телефон, със страхотна ОС и визия, но няма смисъл да го боготворите и да се поддавате на медиината рекламна политика предлагана от най-големите гиганти в този бизнес - Apple.
Ако стана собственик на този телефон със сигурност ще съм повече от щастлив, но също така със сигурност избора ми като продукт няма да е заради добрата производителност на фото и видео функциите му (казано по най-благоразумен начин). Със здраве да си го ползват собствениците му, но да не изпадат в Богопоклонничество, особено що се отнася до един телефон! (beer)
Аз не разбирам защо се впускате в такива дискусии при условие, че до момента малцина са дори докосналите се до телефона (от тук присъстващите), но най-странното за мен е, че при всеки един коментар по прехваления Iphone се засягате лично и останалите стават веднага некомпетентни или дори врагове...
За мен нещата са следните - по технически характеристики, това наистина е най-добрия фоун от ябълката, предлага редица подобрения в сравнение с предходните версии, факт е, че от сега се знае, че ще има изключително висок ръст в продажбите и забележете... именно защото е добър телефон, със страхотна ОС и визия, но няма смисъл да го боготворите и да се поддавате на медиината рекламна политика предлагана от най-големите гиганти в този бизнес - Apple.
Ако стана собственик на този телефон със сигурност ще съм повече от щастлив, но също така със сигурност избора ми като продукт няма да е заради добрата производителност на фото и видео функциите му (казано по най-благоразумен начин). Със здраве да си го ползват собствениците му, но да не изпадат в Богопоклонничество, особено що се отнася до един телефон! (beer)
Много точно казано.
Поздравления приятел.(beer)(yes);)
Поздравления приятел.(beer)(yes);)
По принцип си прав, ама като си дал 1000 и не знам си колко лева за телефон, гледаш да го боготвориш, иначе оставаш с горчивия вкус, че си се минал. Сериозно, говорим за телефони, някакви неодушевени предмети, карайте го по-лежерно и недейте да снобеете с различния телефон, който трябва да прави всеки ден по 5 пъти поклони до земята на FreeBSD обществото .... Само дето не е free и на йота като *BSD семейството ...
Снобеенето както и да е ама вашето злобеене по повод неодушевен предмет е леко притеснително ..
Най-добрите клипове и снимки от телефон с днешна дата ще прави Nokia N8 ,
колкото и да се Боготвори iPhone 4 с толкова малка камера няма как да искара качеството на Nokia (yes)
колкото и да се Боготвори iPhone 4 с толкова малка камера няма как да искара качеството на Nokia (yes)