iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон
iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон
Понеже в този сайт се пишат избирателно само негативни новини за iPhone нека внеса малко разнообразие. Направени са обстойни тестове и 4-ката изпреварва дори фотоапарати в снимането на видео:
http://www.macworld.com/article/152314/2010/06/iphonecameratests.html
Тук във форума болшинството хора смятат, че единствената характеристика за камерите е МР .. а теста доказва, че МР дори не са на първо място.
http://www.macworld.com/article/152314/2010/06/iphonecameratests.html
Тук във форума болшинството хора смятат, че единствената характеристика за камерите е МР .. а теста доказва, че МР дори не са на първо място.
Re: iPhone 4 с най-добрите снимки и клипове от мобилен телефон
[Quote]Тук във форума болшинството хора смятат, че единствената характеристика за камерите е МР .. а теста доказва, че МР дори не са на първо място. [/Quote]
За това съм съгласен.
Но за другото-:|
Все пак "теста" е от www.MACworld.com - наистина независим източник!
:)
Единствения фотапарат, и то от нисък-среден клас е Sony. Всички други в теста са настоящи телефони от конкуренцията - много ясно, че ще ги принизят.
Не ме разбирай неправилно - АйФон4 ми изглежда наистина добър, но този тест - не е обективен.
Поздрави.:)
За това съм съгласен.
Но за другото-:|
Все пак "теста" е от www.MACworld.com - наистина независим източник!
:)
Единствения фотапарат, и то от нисък-среден клас е Sony. Всички други в теста са настоящи телефони от конкуренцията - много ясно, че ще ги принизят.
Не ме разбирай неправилно - АйФон4 ми изглежда наистина добър, но този тест - не е обективен.
Поздрави.:)
Е дадени са снимките всеки може сам да прецени .. със сигурност ще следват тестове от почти всички сайтове и от предварителните данни общо взето положението е като заглавието на темата ;)
Тъй като и аз съм любител на фотографията, е не от най-висок калибър, мога да потвърдя, че не MP са най-важното в 1 фотоапарат.
Има две неща, от които зависи най-много фотоапарата - качеството на оптиката и матрицата, и софтуера за обработка в нея.
Аз лично снимам на 6MP, имам опция и за повече, но за нормална снимка не мисля, че ти трябва повече. Дори и за А4 формат хартиена снимка пак става.
Ще се радвам на реални ревюта на АйФон4 от български членове на форума.
А и няма да е лошо да направим една истинска среща на форума - лице в лице най-после. ;)
Все пак идва бирено време - какво чакаме още?(yes)
Поздрави. :D
Има две неща, от които зависи най-много фотоапарата - качеството на оптиката и матрицата, и софтуера за обработка в нея.
Аз лично снимам на 6MP, имам опция и за повече, но за нормална снимка не мисля, че ти трябва повече. Дори и за А4 формат хартиена снимка пак става.
Ще се радвам на реални ревюта на АйФон4 от български членове на форума.
А и няма да е лошо да направим една истинска среща на форума - лице в лице най-после. ;)
Все пак идва бирено време - какво чакаме още?(yes)
Поздрави. :D
Това не само,че не е обективно,ами си е направо абсурдно. Просто няма как Apple да направят по-добър камерафон от СЕ,Samsung, Nokia.... Да не говорим за средния клас камери.
(yes)(yes)(yes)Напълно съгласен това е абсурдно и невъзможно
Тази класация ми мирише на нагласена. Виждал съм снимки и видео от Iphone 4 по сайтове и общо взето сниките на N82 са доста по добри а за видеото, най доброто видео ще се снима от N8 и всъщност то ще е по добро дори от камери и цифрови фотоапарати.
[Quote]най доброто видео ще се снима от N8 и всъщност то ще е по добро дори от камери и цифрови фотоапарати.[/Quote]
Ухааа... дори от камери ще снима по добре :D
Хора, не пишете глупости, ако визираш камери от миналия век, тогава може...
А относно темата - това е нагласена класация, дори сегашния айфон го има, а неговата камерка снима доста зле... просто поредната зле направена реклама на ейпъл 4 :)
Ухааа... дори от камери ще снима по добре :D
Хора, не пишете глупости, ако визираш камери от миналия век, тогава може...
А относно темата - това е нагласена класация, дори сегашния айфон го има, а неговата камерка снима доста зле... просто поредната зле направена реклама на ейпъл 4 :)
Мхм да говорете говорете .. всичко се записва :D
Ще видим като излязат и другите тестове и се потвърди още един път информацията какви ще са извиненията.
Явно не знаете, но нито Apple нито Нокия нито Сони нито никоя марка не правят фотоапарати - или поне оптиките - те се правят по поръчка от външни фирми. А и хората, които са наясно с общите понятия за фотографията знаят, че при запазване големината на матрицата и увеличаване на МР се получават по-лоши снимки - но пък се получава добър маркетингов ефект на който разчитат 100% от марките с изключение на Apple - те никога не са залагали на много МР на всяка цена.
Та на изумените от резултатите това е обяснението - при евтините фотоапарати тип сапунерка е същото като при камерафоните.
Както обикновено единствените, които се обърнаха срещу течението този път за добро са Apple (yes)
Ще видим като излязат и другите тестове и се потвърди още един път информацията какви ще са извиненията.
Явно не знаете, но нито Apple нито Нокия нито Сони нито никоя марка не правят фотоапарати - или поне оптиките - те се правят по поръчка от външни фирми. А и хората, които са наясно с общите понятия за фотографията знаят, че при запазване големината на матрицата и увеличаване на МР се получават по-лоши снимки - но пък се получава добър маркетингов ефект на който разчитат 100% от марките с изключение на Apple - те никога не са залагали на много МР на всяка цена.
Та на изумените от резултатите това е обяснението - при евтините фотоапарати тип сапунерка е същото като при камерафоните.
Както обикновено единствените, които се обърнаха срещу течението този път за добро са Apple (yes)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
И аз имам притеснения за недостатъчно високото качество на снимките и видеото от Сянката. Но не забравяйте, че от този списък [B]Droid X[/B] участва с [B]прототип[/B], а не с краен продукт ;)