iPhone 4

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Apple iPhone 4 microSIM

Мнение от chilko » 10 юни 2010, 16:34

от коментара оставам с убеждението, че се отнася и двете страни, защото стъклото стои над металната рамка.

Parmenion
Регистриран: 18 май 2010, 14:17

Мнение от Parmenion » 10 юни 2010, 16:42

[Quote]закаленото стъкло на iphone 4 може и да издържа на огъване, но не и на удар от падане например

ето какво става
http://www.ifixyouri.com/blog/?p=59 [/Quote]
В този линк който си дал, хората които са счупили телефончето, казват че са го пуснали 3 пъти от височина малко по голяма от метър. Телефонът се е пропукал на 3-тия път като първите 2 пъти е "оцелял".

За мен тези резултати са повече от задоволителни, като главното нещо което ме интересува е че стъклото просто не може да бъде надраскано при нормална употреба.

Ако искаш да счупиш един телефон, колкото и здрав да е винаги си обречен на успех, да не говорим че това е СТЪКЛО все пак.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 10 юни 2010, 16:57

да, но това е само корпуса, който е по-лек от целия телефон.

от друга страна apple явно са наясно с това, тъй като обявиха, че пускат и собствен защитен калъф. името му bumper говори достатъчно красноречиво.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 10 юни 2010, 17:10

[Quote]Как не си гасиш Wi-fi и изкарваш 2 дни, като от Apple казват, че новия iPhone (с по-голяма батерия) държи 10 часа на wi-fi?[/Quote]
Ами те айфоните са магически, не знаеш ли :)
В показания от теб линк пише 10ч. браузинг - тоест интензивно използване на Wi-Fi, работещ дисплей и процесор който рендерира страниците. При 3GS са 9ч.
Иначе когато телефона "заспи" и wi-fi-я се гази, а после докато го отключваш вече е скенирал за познати мрежи и ако има се е закачил. Вероятно когато не се ползва wi-fi-я минава в по-нискоенергиен режим, а и както се сещаш не ползвам телефона по 10 часа на ден. Но понеже сравнително често използвам интернет ми е много удобно. Приятелката ми ползва 2G и положението е същото.

Колкото до стъклото, моите лични краш тестове, за сега не са създали проблем при предишните модели. Дори веднъж бях страшно изненадан как след брутално изпускане на 2G върху асфалт, след което се влачи 1-2 метра по дисплей, на стъклото нямаше драскотина. Но допускам, че всичко е късмет и при някое по-лошо падане, както ги ползвам без протектори и калъфи, е възможно да стане инцидент.

Liann
Регистриран: 26 дек 2006, 22:15

Мнение от Liann » 10 юни 2010, 18:12

http://prikachi.com/users/lian/6y.png

Това са мойте резултати за батерията.

genio ivanov
Регистриран: 04 дек 2007, 16:34

Re: Apple iPhone 4

Мнение от genio ivanov » 10 юни 2010, 20:10

zdraveite na vsi4ki,az iskam da zadam edin mnogo kratuk i moje bi prost vapros(za nqkoi)za6toto az ne sum tolkoz otvoren az vijdam 4e tuk ima mnogo naxakani xora!interesuvam se za kakvo sluji operaciona sistema na edin telefon i kakvo e telefon bez neq(oc),az imam lg arena,uj ima vsi4ko wi-fi i t.nt.predi imax nokia 5800 tq e s operacionna sistema,no az li4no ne moga da razbera razlikata,ako nqkoi moje da mi obqsni s dve prosti dumi 6te mu buda mnogo blagodaren!(flower)

apolon_25
Регистриран: 14 апр 2009, 09:51

Мнение от apolon_25 » 10 юни 2010, 20:16

:) Хубав въпрос.
Както при настолните компютри имаме windows
при мобилните телефони имаме Symbian-Nokia, Android Google, Bada-Samsung, iOS -Apple.
Всички те служат за да подкарат повече неща на телефона,По добра камера видео, приложения, игри и каквото се сетиш, затова се наричат Smart или умни телефони.(yes)(flower)
За сега най-удобна се счита ОС на Apple, въпреки че е много критикувана заради затворения си характер тя си остава еталон за съвременните умни телефони :)

LG KM900 Arena също има ОС която е ограничена за нисък клас телефони, и която не е на нивото на гореизброените и затова не се споменава. Тя си е направена от корейците за този модел или подобни на него но в никакъв случай не трябва да се притесняваш че неможе да ти свърши работата с Wifi по лошо от останалите телефони с наложена ОС. Всичко опира до потребностите на човека , колко е взискателен към апарата който ще ползва.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 10 юни 2010, 20:27

Това е най-смешното определение за ОС, което съм чувал. :D

888888
Регистриран: 02 фев 2009, 15:18

Мнение от 888888 » 10 юни 2010, 20:31

Що бе...общо взето е така..;) !? Само можем да поспорим за уж най-удобната и еталон за другите ОС-тази на Apple..;)...Android ми се струва по-добра в много отношения..!!

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 10 юни 2010, 20:32

FYI, обърка акаунтите. Трябваше да ми отговориш от същия.

Отговори