iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Единият говорител ми е изгорял и смятам да занеса телефона в Мтел.имам джейлбрейк.търсих информация,но не ми стана много ясно как се маха,за да ми важи гаранцията.какво трябва да направя ?
С риск да те подразня, нали знаеш, че /най-отдолу, при порта на телефона/ едното е говорител, а другото - микрофон за потискане на шума? :)
Ама все пак питай Мтел да видим какво ще кажат :D
Цъ. Едното е говорител, другото е основен микрофон, а шумопотискащият микрофон е до 3.5мм жак, горе.
Така де... Благодаря за поправката! :)
Някой знае ли има ли наистина реално решение на проблемът с обхвата, защото е ясно, че не се проявява на всички бройки, но ако попаднеш на таква, която има проблеми какво правиш? Заинтересувах се изведнъж, защото попаднах на тази обява --> http://obiavi.data.bg/single/125438 , в която продават i4 с проблем с обхвата, но цената е повече от изгодна. Та има ли решение наистина или да не си хвърлям парите на вятъра? :)
Според мен положението с обхвата е едно и също на всички бройки. При всеки телефон който съм пробвал, има известно затихване, като почна да го стискам. От друга страна мога да ти кажа, че за половин година ползване, нямам нито един прекъснат разговор или проблеми със свързването. Така че всичко е страшно преекспонирано.
Иначе офертата е добра, стига споменатия проблем да не е някакъв по-сериозен, а не стандартния.
Иначе офертата е добра, стига споменатия проблем да не е някакъв по-сериозен, а не стандартния.
За да ти падне обхвата до 1 черта на индикатора далеч не е нужно "стискане". Стига дланта ти да покрие долната лява част, където се прекъсва металната лайсна. Поне с 4-5те бройки, с които съм пробвал беше така. И действително не го губи напълно, колкото и да се чака.
До колкото знам(може и да се бъркам), след "Х" седмица на производство проблемът е отстранен. Хората, които четат из айфон форумите ще кажат точно след коя седмица, ако има точна информация. Ясно е че от ейпъл никога няма да кажат публично.
До колкото знам(може и да се бъркам), след "Х" седмица на производство проблемът е отстранен. Хората, които четат из айфон форумите ще кажат точно след коя седмица, ако има точна информация. Ясно е че от ейпъл никога няма да кажат публично.
Проблема на тази конкретна 4-ка няма нищо общо с antennagate .. вероятно е за logic board. Очаквайте скоро някой да го продава с 200лв отгоре без да пише за този проблем и да има изревал някой набутал се ..