iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
[Quote]Nistel:
няма да отговоря на провокацията ти под нивото си ми.[/Quote]
А ти на кое ниво си, че продължаваш да мислиш, че има фрагментация и на програмите за Android?
"вероятно голяма част от приложенията няма да ти вървят заради проблема с фрагментацията"
Разбирам да са почти всички програми, но заради няколко да съдиш всички останали (woo)
Все едно да кажа, че iOS е калпава, защото нямала flash player и да наричам всички програми за iOS калпави? Според твоето мнение това ще е вярно, нали?
няма да отговоря на провокацията ти под нивото си ми.[/Quote]
А ти на кое ниво си, че продължаваш да мислиш, че има фрагментация и на програмите за Android?
"вероятно голяма част от приложенията няма да ти вървят заради проблема с фрагментацията"
Разбирам да са почти всички програми, но заради няколко да съдиш всички останали (woo)
Все едно да кажа, че iOS е калпава, защото нямала flash player и да наричам всички програми за iOS калпави? Според твоето мнение това ще е вярно, нали?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Последната дума която бих използвал за Стив Джобс е консервативен. Той определено не се страхува да прави нещата по различен начин от другите.
Иначе vladovn е прав, безсмислено е да водим този разговор.:|
Иначе vladovn е прав, безсмислено е да водим този разговор.:|
Аз съм останал с доста различни впечатления относно удобството и лекотата на работа на Android след 5 месеца употреба. Употреба, не гледане на клипчета.
[Quote]Сравнението ти с кола е крайно не подходящо, но вече съм преценил за себе си кое е най доброто и него ще си взема[/Quote]
Ама ти нямаш ли го този телефон? Мислех че го имаш. То така от клипове ехххх.... едва като ползваш малко андроид а после и айос тогава прави такива разлики и поучавай другите.
Преди половин година разкарах моя андроид който бях ползвал половин година и минах на айос, но без да си имал и двете моля те недей да правиш заключения само по клипчета... аз така се заблудих да си взема андроида като гледах клипчета уж всичко му беше добре ама не ми пасна а и как му падаше батерията при моята употреба....
Ама ти нямаш ли го този телефон? Мислех че го имаш. То така от клипове ехххх.... едва като ползваш малко андроид а после и айос тогава прави такива разлики и поучавай другите.
Преди половин година разкарах моя андроид който бях ползвал половин година и минах на айос, но без да си имал и двете моля те недей да правиш заключения само по клипчета... аз така се заблудих да си взема андроида като гледах клипчета уж всичко му беше добре ама не ми пасна а и как му падаше батерията при моята употреба....
[Quote]а и как му падаше батерията при моята употреба...[/Quote]
Какво при айфон-а батерията не пада ли бързо при по-интензивна употреба?
Какво при айфон-а батерията не пада ли бързо при по-интензивна употреба?
Да бе да не си мислиш че е вечна ;) пада естествено но при една и съща употреба андроида не ме изкарваше цял ден а сега го нямам този проблем.
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
Здравейте, след 3 месеца чакане от ментел ми замениха стария телефон, който имаше фабричен дефект и няколко изгорели пикселa, но уви, когато се прибрах уж новият телефон (който беше сложен в старата кутийка) се оказа не нов, има няколко драскотини, както и досадно хлопане на поставката на сим картата. В крайна сметка се примирих с това, защото се убедих, че с тези на глава не се излиза. Повече обаче ме притеснява това, че сякаш този телефон работи по-бавно от предишния. Сложих му ios 4.3.3, после 2 пъти го ресторнах, но телефонът пак си работи бавно.. Бавната му работа се изразява в лагване при набирането на контакт, започва да набира 2-3 секунди след натискане върху контакта, също нетолкова бързо отваряне на настройките. Там като дам Phone settings -> Call Forwarding/Call waiting/Show My Caller ID и мисли 3-4 секунди докато даде отметката ON/OFF. В 1 случай дори се наложи да чакам около 9-10 секунди.. Също ползвайки Office2 Plus, като местя текста се усеща неприятен лаг.. Това се случва дори и след рестарт на телефона и всички приложения затворени, като съм запълнил максимум 1 GB от паметта.. Нормално ли е това, дайте някакви съвети :X
Ти ли активира телефона или ти го дадоха активиран?
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
Ами тоя в мтел ми каза, че трябвало да го активира, но първо трябвало да се подпиша, че го вземам, не съм го гледал какво прави точно, но ми се стори, че стана много бързо, за минута-2.. за това, че е ползван телефона съдя по външния вид, има 3 - 4 драскотини, вярно труднозабележими, но ги има, а и на следващия ден като го огледах имаше доста прах около power бутона. Съжалявам, че се изкавам малко некомпетентно, но не съм навътре в нещата, ако имаш време търпение, можеш да ми обясниш на лично, да не спамим тук.
Епъл предлагат и рециклирани/refurbished продукти(виждал съм в магазин, но на етикета си пише "refurbished" и естествено на малко по - ниска цена). От Мтел да не са ти набутали такъв?