iPhone 4
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: Apple iPhone 4
Здравейте,колеги!
Кажете ми как да направя тази регистрация в App Store-то? Пиша имейл,след това парола,повтарям отново паролата....след това пиша Question и Answer...дата на раждане и година,после цъкам на Next,след което ме връща пак на паролата(дава ми грешка). Кажете как да направя тази регистрация??
P.S.
Помагайте,че ще го изхвърля вече този телефон:D
Кажете ми как да направя тази регистрация в App Store-то? Пиша имейл,след това парола,повтарям отново паролата....след това пиша Question и Answer...дата на раждане и година,после цъкам на Next,след което ме връща пак на паролата(дава ми грешка). Кажете как да направя тази регистрация??
P.S.
Помагайте,че ще го изхвърля вече този телефон:D
Да не би паролата да няма необходимите символи - трябва задължително да съдържа 1 цифра една малка буква и една голяма буква и да е непомня колко символа(май над 6 или 8 )
-
(yes)
MP3 от PC(iTones) на телефона как се прехвърля?
MP3 от PC(iTones) на телефона как се прехвърля?
-
Колеги,имам проблем с App Store,с регистрацията. Направих си регистрация,след което в имейла потвърдих на линка който съм получил и всичко ок до тук. След това искам да инсталирам дадено приложение,влизам с имейла и паролата... тръгва да се инсталира и ми излиза надпис,че трябвало да потвърдя линка който съм получил на имейла... а аз това потвърждение го направих няколко пъти. Кажете какво да правя?
П.С.
Някой ще ми окаже ли съдействие?!
П.С.
Някой ще ми окаже ли съдействие?!
-
Оправих се !!!
Язък,че има толкова фенове на ябълката и нито един,не ми оказа съдействие. :(
Проблема е в АБВ-пощата е, че филтрите им не ти показват истинския линк за верификаци.
Язък,че има толкова фенове на ябълката и нито един,не ми оказа съдействие. :(
Проблема е в АБВ-пощата е, че филтрите им не ти показват истинския линк за верификаци.
Е какво съдействие да ти окажем, ние да не сме врачки, че да знаем, че абв не ти показвал линка. Самия ти казваш, че си получил линка и си потвърдил.
[Quote]в имейла потвърдих на линка който съм получил и всичко ок до тук[/Quote]
Ама изведнъж се оказа, че не ти показвало линка....
[Quote]в имейла потвърдих на линка който съм получил и всичко ок до тук[/Quote]
Ама изведнъж се оказа, че не ти показвало линка....
Ами абв е недоразумение, премини на по - добра поща.
-
Вече го направих. Но аз от къде да знам,че АБВ създава проблеми при регистрацията в App Store.
[Quote]Ама изведнъж се оказа, че не ти показвало линка....[/Quote]
Не съм казал,че не го показва,а просто линка не го даваше в оригиналния му вид и затова не можеше напълно да потвърдя регистрацията.
П.П.
Не знам,но това трябва да го знаеш. Все пак не от вчера ползваш iSO и няма начин някои да не е споменал,че има проблеми,когато се регистрираш през абв-поща.
[Quote]Ама изведнъж се оказа, че не ти показвало линка....[/Quote]
Не съм казал,че не го показва,а просто линка не го даваше в оригиналния му вид и затова не можеше напълно да потвърдя регистрацията.
П.П.
Не знам,но това трябва да го знаеш. Все пак не от вчера ползваш iSO и няма начин някои да не е споменал,че има проблеми,когато се регистрираш през абв-поща.
Препращаш на друга поща и си готов.
Преди време като гледах в абв-то за такова нещо искаха абонамент, но сега не знам как е.