iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Когато си извадя телефона от зарядното след няколко минути батерията ми пада - 100%-99%98% през няколко минути. След рестарт нещата се оправят. Но според мен не е нормално след всяко зареждане да изключвам и включвам телефона. iOS5 - 5.0 без джейл. Някой с идеи? Благодаря! И някой с 5.0.1 да има проблем с батерията както е при 4S? Какво препоръчвате да качвам или да си стоя на 5.0?
Ако не държиш на джейл, качвай на 5.0.1.
В крайна сметка този ъпдейт бе провокиран именно заради проблем с батерията.Твърдят че нещата са оптимизирани но индикациите от потребителите по форумите не го потвърждават.
В крайна сметка този ъпдейт бе провокиран именно заради проблем с батерията.Твърдят че нещата са оптимизирани но индикациите от потребителите по форумите не го потвърждават.
Четох, че ако се изключи автоматичната смяна на time zone при пътуване се пести мнгоо енергия. Аз го нарпавих още в началото и нямам оплаквания, но и не съм сравнявал с включената опция.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Как може в България да се активира iPhone 4, купен от САЩ и заключен към AT&T?
Само с тяхна карта ли?
Само с тяхна карта ли?
-
Ама аз не мога дори да видя с кой baseband e, понеже си стои началния екран :?
Мога ли да jailbreak-на без да съм активирал?
Edit: Оф, той май е ъпдейтнат до 5 и сега няма джейл и ънлок...
Мога ли да jailbreak-на без да съм активирал?
Edit: Оф, той май е ъпдейтнат до 5 и сега няма джейл и ънлок...
А не можеш ли да го върнеш на 4.3.х ?
-
Знам ли.. Май не може от iOS 5.x.x да се връща назад?
Дали няма да пише в Айфоун форума. Ако може - 100% ще има тема.
А аз си спомням, че имаше начин да си активираш телефона, без да е отключен. Естествено няма да можеш да го ползваш, като телефон, но ще му видиш бейсбанда и иОС версията, защото май за 5.0.1 няма JB, а за 5.0.0 има.
А аз си спомням, че имаше начин да си активираш телефона, без да е отключен. Естествено няма да можеш да го ползваш, като телефон, но ще му видиш бейсбанда и иОС версията, защото май за 5.0.1 няма JB, а за 5.0.0 има.
За четворката има jailbreak за абсолютно всички версии на ОС-а. А дали можеш да върнеш по-стара версия зависи от това дали някога са записвани SHSH сертификатите за съответните версии на сървъра на Cydia.